Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA IM JE

Ella Dvornik otkrila: 'Charles će ići na zahvat jer je u Hrvatskoj ilegalno da podvežem jajnike...'

Foto: Facebook/TS Auris
1/9
12.07.2021.
u 08:00

On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike, a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule - napisala je Ella te dodala da je Charlesu to pet minuta, a njoj agonija s nuspojavama

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (30) na društvenim mrežama često dijeli stvari iz privatnog života, pa je tako na Facebooku prepričala razgovor sa suprugom Charlesom. Ella se našalila kako pije sok od grožđa, a njen je suprug rekao kako mu je jasno da pije vino. 

-  Što on pije? Nadam se da je jedan trijezan u slučaju da se nešto dogodi. Ipak, dvoje dječice - pitala je Ellu pratiteljica.

- Ide on na cap cap uskoro - odgovorila joj je influencerica, na što se uključila druga pratiteljica i zaključila da se vjerojatno nisu dobro razumjele.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ella misli da ne bi bilo još dječice, a ti na neku nezgodu. Je li zna on za cap cap? Sad je na Google Translateu - našalila se pratiteljica, a Dvornik joj je objasnila svoje razloge.

On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike, a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule - napisala je Ella te dodala da je Charlesu to pet minuta, a njoj agonija s nuspojavama.

- Stvarno moram reći da sam ponosna na njega za tu odluku, jer njegovo se može vratiti, a meni se ne bi moglo nikada - zaključila je.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Ključne riječi

Komentara 36

HE
Herceg56
08:16 12.07.2021.

Privatne stvari dijeliti sa medijima?! Eto možda bi joj bilo bolje da podveže jezik.

DU
Deleted user
09:08 12.07.2021.

Pa koga briga za vaše jajnike, jajovode, testise i muda, dajte ljudi imajte svoj život bez nas

RO
romobil
08:06 12.07.2021.

Da se pobljuješ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije