Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZNJEŽILA

Ivana Paradžiković objavila fotografiju sa sinom: ' Život je borbeno polje'

Ivana Paradžiković
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/11
11.07.2021.
u 14:06

Paradžiković je u opisu čestitke za 15. rođendan citirala stihove Severinine pjesme 'Rođeno moje'

Novinarka Ivana Paradžiković (40) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa sinom. Prema opisu vidljivo je da je dječaku Hugu rođendan te da mu mama ovom objavom želi čestitati. Paradžiković je u opisu čestitke za 15. rođendan citirala stihove Severinine pjesme 'Rođeno moje'. "Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje, dok ima zla u ljudima bit ću tvoj pancir na grudima! Rođeno moje..., ljubav rađa heroje, što me nije ubilo snagu mi je ulilo", napisala je, a komentare su preplavile čestitke i lijepe želje posvećene Hugu.

Foto: Instagram screenshot
Dodajmo da je Paradžiković Huga dobila u vezi s televizijskim producentom Janom Štedulom koji je nedavno privukao pozornost javnosti fotografijom s Doris Pinčić na vjenčanju.

Podsjetimo da su vijesti da Paradžiković napušta Novu TV i redakciju emisije 'Provjereno' nedavno odjeknule u javnosti, a nakon toga se ona pohvalila diplomom iz odnosa s javnošću te najavila zaokret u svojoj karijeri.

VIDEO Severina i Igor Kojić više se ne prate na Instagramu

Ključne riječi

Komentara 21

DM
drazen.muhvic
14:44 11.07.2021.

Bzvz!!! Kad će opet neka njena fotka u badiću?

Avatar B.Geserit
B.Geserit
15:20 11.07.2021.

A hrabrosti i životnih borbi i nedaća u pm! Pitam se kako li je onim samohranim majkama kojima je život "konclogor" , a ne "borbeno polje" pred ekranima. Aj mrš

ZA
zagabria5
16:35 11.07.2021.

Čemu toliko ove žene u medijima. Okanite nas izvještaja o njoj i sličnima koji po ničemu nisu neka vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije