Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljena

Ekskluzivno doznajemo! Naša poznata voditeljica udala se u tajnosti

Foto: Poprock.hr Facebook
1/9
02.03.2021.
u 08:00

Loos nam je sada ekskluzivno otkrila da su se ona i Perković u tajnosti vjenčali, a više o tome donosimo u novom broju Ekrana Večernjeg lista.

Radijska voditeljica Tamara Loos koju, osim što slušamo na radiju gledamo i na HRT-u u emisiji PopRock.hr, otkrila je da je svoju dugogodišnju vezu okrunila brakom.

Tamara je partnera Matiju Perkovića upoznala još u osnovnoj školi gdje su putem leksikona međusobno iskazivali ljubav. Upisali su istu srednju školu, a prije nešto više od 10 godina ponovno su se sreli i opet spojili te od tada uživaju u zajedničkom životu. Matija joj je velika pomoć u odgoju njihove dvije kćerkice te tvrdi da su partneri u svakom smislu.

01.05.2010., Zagreb - Tamara Loos, drugoplasirana u finalu cetvrte sezone showa HTV-a Zvijezde pjevaju, s deckom Matijom Perkovicem. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Loos nam je sada ekskluzivno otkrila da su se ona i Perković u tajnosti vjenčali, a više o tome donosimo u novom broju Ekrana Večernjeg lista.   

Ključne riječi

Komentara 10

AV
avanger
08:32 02.03.2021.

Ajde, neka si se udala, nakon deset godina i dvije kčerkice, dugo te ovaj držao na probi.

DU
Deleted user
08:40 02.03.2021.

OMG, Los poznata, po čemu?? Pa više ću pamtiti Jajana i Ševu od ovakvih wanna be voditeljica

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:19 02.03.2021.

E, ovo nismo znali! Ovo je vijest, to svako dijete treba pročitati. Nego, tko je ta osoba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije