Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivi detalji

Isječak intervjua Oprah s Harryjem i Meghan je na Youtubeu, a publika komentira: Ovo će biti skandalozno

Foto: YouTube Screenhshot
1/8
01.03.2021.
u 10:35

- Želim svima dati do znanja da ovdje nema teme koja je zabranjena - govori Oprah u jednom od dva isječka koji su objavljeni kao najava intervjua i koji već imaju preko pola milijuna pregleda.

S velikim nestrpljenjem britanska javnost očekuje 7. ožujka kada će na CBS-u biti prikazan intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali kraljici talk showa Oprah Winfrey. Na YouTubeu objavljen je i isječak iz ovog prvog intervjua koji je par dao nakon odlaska iz Velike Britanije prije godinu dana kada su se odrekli svojih kraljevskih dužnosti. 

- Želim svima dati do znanja da ovdje nema teme koja je zabranjena - govori Oprah u jednom od dva isječka koji su objavljeni kao najava intervjua i koji već imaju preko pola milijuna pregleda. U obje video najave koje su objavljene govori samo Harry koji spominje i svoju mamu, princezu Dianu i sve što je ona prolazila kao članica kraljevske obitelji te u videu kaže:

- Zaista mi je laknulo i sretan sam što sjedim ovdje i razgovaram s vama dok je moja supruga pored mene, jer ne mogu ni zamisliti kako je mojoj majci bilo prolaziti kroz ovakvu situaciju svih tih godina i pri tome je bila sama.  Za nas dvoje taj proces je bio nevjerojatno težak, ali barem imamo jedno drugo. Oprah pak u prikazanim isječcima kaže: Izgovorili ste ovdje neke poprilično šokantne stvari. Jeste li bili ušutkani ili ste šutjeli? Odgovore na ova pitanja mnogi s nestrpljenjem očekuju, a mišljenja oko ovog intervjua podijeljena su kod publike koja je ostavila svoje komentare ispod videa.

- Ubija me što Meghan nije ništa rekla u ovom videu, jedva čekam čuti što će reći. Naručujem veliku pizzu i gledam ovaj intervju. Ovo će biti skandalozno. Ovo će biti sočno, jedva čekam pogledati. Hm, pobjegli su iz Velike Britanije jer su htjeli privatnost, nije mi jasno kako se ovakav intervju uklapa u tu sliku ili oni imaju drukčiju definiciju privatnosti od moje - neki su od komentara ispod videa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije