Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevaju i plešu

Rene Bitorajac podijelio video i komentirao partijanje mladih kod HNK

Foto: PIXSELL
1/15
01.03.2021.
u 13:55

Podsjetimo, već gotovo mjesec dana svaki petak i subotu mladi se okupe ispred zagrebačkog HNK i partijaju do dugo u noć, a par puta trebala je intervenirati i hitna.

Glumac Rene Bitorajac osvrnuo se na već tradicionalno okupljanje i tulumarenje mladih ispred zagrebačkog HNK svaki petak i subotu.

"Uskoro u HNK opera Seljo s onoga svijeta", napisao je uz snimku na kojoj se vidi kako gomila mladih pjeva i pleše uz jedan srpski hit.  "Kak da bi se nekaj sramil, ti se imaš sramit kaj", parafrazirao je stih iz pjesme Serbus Zagreb moj.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, već gotovo mjesec dana svaki petak i subotu mladi se okupe ispred zagrebačkog HNK i partijaju do dugo u noć, a par puta trebala je intervenirati i hitna. Uz glazbu i alkohol mladi se zabavljaju do ranih jutarnjih sati, a kada nemaju ozvučenje, zabavljaju ih ulični svirači.

HNK nije jedino mjesto u Zagrebu koje je "poznato" kao okupljalište mladih, tu su još i Jarun, ali i Studentski dom Stjepana Radića. 

Ključne riječi

Komentara 24

PA
Pahor
14:51 01.03.2021.

Tuzno i sramotno u kaj se Zagreb pretvoril

DU
Deleted user
15:02 01.03.2021.

Rene, pa to su tvoji fanovi !

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:50 01.03.2021.

Ma to su dotepenci. Purgeri su kulturni i uglađeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije