Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKA EMISIJA GODINE

Tanja Baran iz Purgeraja: 'Ruža je pokazala da smo uspjeli, a partijat će se i više dana!'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/7
24.03.2023.
u 21:03

U kategoriji Radijske emisije godine u utrci za najbolje su bili Katedra za plastičnu kirurgiju (YAMMAT FM), Metafora (HR1), Purgeraj (Radio Sljeme), Povijest četvrtkom (HR1) te Žena zmaj (Laganini fm)

U glamuru zagrebačkog HNK-a ovoga se petka održala dodjela Večernjakove ruže 2022., najvažnije i najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj. Uz Danielu Trbović te Barbaru Kolar, večeras smo imali priliku vidjeti sve nominirane, voditelje te glazbenike na pozornici. 

U kategoriji Radijske emisije godine u utrci za najbolje su bili Katedra za plastičnu kirurgiju (YAMMAT FM), Metafora (HR1), Purgeraj (Radio Sljeme), Povijest četvrtkom (HR1) te Žena zmaj (Laganini fm). Prezenteri su bili Maja Ćustić te Edin Mehmedović, a ove godine Večernjakova ruža u kategoriji Radijske emisije godine pripala je upravo Purgeraju Radija Sljeme!

- Kad sam vidjela ove ljude u HNK-u, imala sam osjećaj da ih je pola bilo u Purgeraju. Svi smo iznijeli ovu nagradu, sudjeluju i oni koji su stigli u Zagreb. Njegujemo zagrebački jezik, ali smo htjeli njegovati i identitet. Tri godine emisija ide i čini mi se da smo uspjeli, što je pokazala i Ruža. Dobrodošli svi utorkom u 15.30! Slavit će se, Radio Sljeme ima skoro 70. rođendan, zato će se dosta partijati, ne samo jedan dan - poručila je Tanja Baran.

Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada. Ruža je svojevrsni simbol veze koju Večernji list ima sa svojim čitateljima, ali i dokaz relevantnosti našeg medija na svim njegovim platformama, jer optimizam i nagrade najboljima održali smo i kroz teške godine korone, pa čak i kada smo Ruže za 2019. godinu dodijelili virtualno.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Nagradu za radijsku emisiju dobila je emisija Purgeraj na Radiju Sljeme. Tanja Baran Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

VIDEO Ružu za radijsku emisiju godine dobiva Purgeraj, Radio Sljeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije