Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV EMISIJA GODINE

Ekipa Dnevnika Nove TV: 'Jedni bez drugih teško da bismo bilo što mogli napraviti'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
24.03.2023.
u 21:41

Od osam kategorija, jedna se dodijeljuje i TV emisiji godine, a ove su se godine u tom izboru našli Dnevnik Nove TV (NOVA TV), Qatara (HRT), Potjera (HRT), RTL Danas (RTL) te Šutnja (HRT)

Večernjakova ruža 2022., najvažnija i najprestižnija medijska nagrada u Hrvatskoj, večeras je u punom glamuru održana u zagrebačkom HNK-u. Uz prezenterice Danielu Trbović te Barbaru Kolar, na pozornici su se našli svi nominirani, voditelji te glazbenici na pozornici. 

Od osam kategorija, jedna se dodijeljuje i TV emisiji godine, a ove su se godine u tom izboru našli Dnevnik Nove TV (NOVA TV), Qatara (HRT), Potjera (HRT), RTL Danas (RTL) te Šutnja (HRT). Prezenteri ove nagrade bili su Sandra Bagarić i Asim Ugljen, dok je izbor najbolje TV emisije pripao je upravo Dnevniku Nove TV.

24.03.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade. Nagadu za televizijsku emisiju godine dobio je Dnevnik Nove TV. Ksenija Kardum, Sandra Bagaric, Asim Ugljen Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

- Valentina i Dino su i prošle godine dobili Ružu za Novo lice godine. Taj ružičnjak sada lijepo raste u našem studiju. Ova Ruža možda jest najmlađa, ali nam je itekako draga - poručili su. - Novi studio je itekako lijep, navikli smo na velike promjene. Bit će veselo večeras, moramo zahvaliti i jedni drugima. Da nismo jedni uz druge, teško da bismo mogli bilo što napraviti, a kamoli raditi posao koji volimo i još za to dobivati nagrade. Imamo nekoliko Ruža, ali ova je doista neočekivana. Velika i šarolika je bila konkurencija, mislili smo da će ljudi glasati za neke emisije zabavnijeg karaktera - poručila je ekipa Dnevnika Nove TV.

Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada. Ruža je svojevrsni simbol veze koju Večernji list ima sa svojim čitateljima, ali i dokaz relevantnosti našeg medija na svim njegovim platformama, jer optimizam i nagrade najboljima održali smo i kroz teške godine korone, pa čak i kada smo Ruže za 2019. godinu dodijelili virtualno.

VIDEO Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine dobiva Dnevnik Nove TV!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije