Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvornica

Editorsi večeras u Tvornici od 21.30, karte samo što se nisu rasprodale

Editors
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
04.09.2014.
u 10:24

Editorsi ovaj put dolaze u sklopu svoje velike europske turneje na kojoj promoviraju posljednjih studijski album “The Weight Of Your Love”

Ljetnu stanku zagrebačka Tvornica prekida sjajnim gostovanjem i jesensku sezonu otvara u četvrtak nastupom britanske grupe Editors  u Velikom pogonu.

Vrata Tvornice otvaraju se u 19.30. Grupa Jonathan počinje nastup u 20.30, a Editors na scenu stupaju u 21.30.

S obzirom na to da je ostalo još jako malo ulaznica očekujemo da će koncert biti rasprodan za koji sat, kažu organizatori. Cijena je za one sretnike koji ugrabe kartu 170 kuna.

Editorsi ovaj put dolaze u sklopu svoje velike europske turneje na kojoj promoviraju posljednjih studijski album “The Weight Of Your Love”. Jedino je to njihovo gostovanje u regiji te ujedno prvo veliko strano gostovanje u Hrvatskoj ove jeseni.

Kao predgrupa nastupit će riječka indie rock petorka Jonathan čiji su debut album “Bliss” i sjajna dva singla “Maggie” i “Communicate!” među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na regionalnoj glazbenoj sceni u proteklih godinu dana.

>>Nakon četiri godine Editorsi imaju novu pjesmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije