Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVOD MU TEŠKO PAO

Dražen Čuček o propalom braku s Jelenom Veljačom: 'Njezine objave previše su me uznemiravale'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
22.01.2020.
u 14:59

I dok glumac zazire od medijske eksponiranosti, objave njegove bivše supruge iskaču gotovo svakodnevno, zbog čega bivši supružnici više nisu prijatelji na društvenim mrežama.

Posljednje dvije godine za zagrebačkog glumca Dražena Čučeka nisu bile baš naročito lake. Nakon što se krajem 2018. godine razveo od tadašnje supruge, producentice i scenaristice Jelene Veljače, u travnju prošle godine dao je otkaz u kazalištu Komedija u kojem je bio čak 23 godine. U novu godinu uspješni glumac ulazi kao član ansambla kazališta Kerempuh.

No, glumac za Gloriju priznaje kako ga velike životne promjene nisu slomile, već su mu dale potrebni vjetar u leđa, a otkrio je i da bi se mogao ponovno oženiti, iako o tome trenutačno ne razmišlja.

– Poklopio se trenutak u kojem sam shvatio da imam samo jedan život. Želim li ga ovako provesti? Ili želim poboljšati njegovu kvalitetu? Odlučio sam se za ovo drugo. Nekako mi je bilo zgodno sve te stresove, među kojima je bila i renovacija stana, staviti u jedan koš te ih se istodobno riješiti. Sada se i psihički i fizički osjećam dobro – rekao je Čuček. 

Priznaje da mu je razvod dosta teško pao, kao i odvojenost od četverogodišnje kćeri Lene. – Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna – rekao je.

Glumac je otkrio i što se zapravo dogodilo u braku s Jelenom Veljačom.

– Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas – priznao je.

I dok glumac zazire od medijske eksponiranosti, objave njegove bivše supruge iskaču gotovo svakodnevno, zbog čega bivši supružnici više nisu prijatelji na društvenim mrežama.

– Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao – rekao je Čučak.

Ključne riječi

Komentara 80

IV
IvoDivo
15:06 22.01.2020.

Teško normalan muškarac može biti u braku sa februarkom. Upravo takve koje nitko ne želi su goropadne feministice.

Avatar marlboro_man
marlboro_man
15:07 22.01.2020.

Heh, dobro je rekao, da mu možda nije spoticala to da je bijeli heteroseksualni muškarac u poziciji moći?

Avatar dmitarX2
dmitarX2
15:27 22.01.2020.

Spasio se, ukratko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije