Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenisačica i nogometaš

Donna Vekić o odnosu s Brunom Petkovićem: Najbolje se slažemo i razumijemo

Donna Vekić
Foto: Instagram
1/6
17.05.2020.
u 16:09

Tenisačica je pričala o tome kako je provela vrijeme u karanteni i kako izgleda život tenisačice.

Tenisačica Donna Vekić s Ivom Majoli gostovala je u RTL-ovo Exkluzivu i pričale su o tome kako su provodile vrijeme u karanteni, koje im je, kažu, došlo kao godišnji odmor. Donna se pohvalila kako je u karanteni počela učiti francuski, a zbog pandemije koronavirusa konačno je provela dosta vremena u svom Osijeku. 

- Prvi put sam tako dugo bila u Osijeku, od svoje sedme godine otkako sam počela trenirati tenis nisam ovoliko u komadu bila kod kuće – rekla je Donna. Opisala je i kako izgleda njezin dan u normalnim okolnostima kada je stalno na teniskim turnirima. 

Donna Vekić
1/7

- Od osam do pet popodne sam u klubu i treniram, na kraju sam toliko umorna da nakon večere idem spavati. Nije to glamurozan život kako mnogi misle – rekla je Donna. Nije htjela komentirati kakvu su tenisači njezine generacije, a nije joj se svidjelo ni pitanje o Dinamovom nogometašu Bruni Petkoviću. Neko vrijeme se šuškalo kako su se zbližili te da među njima postoji nešto više od prijateljstva. – Nećemo, opet vi (smijeh). To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, slažemo se jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo – bio je Donnin komentar.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije