Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravile pomutnju

Domenica i Andrea Andrassy pozirale zajedno i zbunile pratitelje: 'Nas tri'

Foto: Instagram
1/15
13.06.2023.
u 07:00

Inače, njih dvije dobre su prijateljice i često se druže

Dalmatinska glazbenica Domenica Žuvela (30) pozirala je s prijateljicom, spisateljicom Andreom Andrassy (37), a fotografijom su uspjele zbuniti mnoge. Andrea je objavila fotografiju i napisala u opisu: "Nas tri", zbog čega su mnogi pomislili kako je jedna od njih dvije trudna, a to je očito pomislila i Domenica.

"Ja sam pomislila da je jedna od vas dvije trudna", bio je jedan od komentara, na koji se javila i Domenica: "I ja isto!".

VEZANI ČLANCI:

 

No, ubrzo su shvatili da je samo riječ o kujici Zari, Domenicinom psu koji je bio s njima. "Divne ste", "Ljepote predivne", pisali su pratitelji potom. Inače, njih dvije dobre su prijateljice i često se druže. 

Podsjetimo, Domenica je do nedavno uživala na otoku Ižu, odakle je podijelila fotografiju u kupaćem kostimu u bazenu i s koktelom u ruci. 

Domenica je ranije otkrila da je u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem te da njihova ljubav traje već deset godina, a nedavno je progovorila o ljubavi i otkrila kako se osjeća.

-  Imamo toliko toga za napraviti, i ja se nadam da ću godinu po godinu biti i da ću sve više križati te stvari koje sam planirala. Ja sam apsolutno sretna i lijepo mi je jer da nije ne bi bila u vezi. Ali ne volim to stavljati u prvi plan – rekla je za InMagazin te dodala da im razdvojenost zbog posla teško pada. - Mislim da sam ja ta koja jedva čeka da se vrati kući, lijepo mi je i volim život u Zagrebu, ali još ga više volim u Splitu – rekla je. 

 

Dodajmo da je Domenica nedavno objavila novu pjesmu 'Control freak' te da i njoj odgovara uloga žene koja voli kontrolu.

- Ne možda toliko u stvarima na koje ne mogu utjecati, ali one koje mogu definitivno sam tu. Zato sam se i našla u ovoj pjesmi – kazala je pjevačica te dodala da kada je prava ljubav u pitanju da je spremna na kompromise s čime bi se složio i njezin dečko.

- Mislim da bi se složio sa mnom. Mislim da dosta slušam drugu stranu, i da radim sve ono što bi voljela da se i meni radi. Tako da nisam teški kontrol freak – rekla je.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Komentara 2

DE
DenisSplit85
19:12 13.06.2023.

2 buduce mame

ZW
zweistein
07:55 13.06.2023.

zagrebački profesor drvodjeljske škole aca gregurić ( budući zagrebčanin godine ) javno slavi zločin u ovčari, a večernjak se bavi ..... ovim....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije