Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srce vatreno

Dečki iz Zaprešić Boysa oduševljeni što je njihova himna bila dio ludila na ULTRI

DJ Marshmello nastupio je na Ultra Europe festivalu 2018
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
10.07.2018.
u 22:16

Na zadnjoj večeri ULTRE jedan od trenutačno najjačih DJ-eva na svijetu svoj nastup je otvorio izvedbom navijačke himne Zaprešić Boysa

Posljednjeg dana ULTRA Europe Marshmello, DJ koji ne otkriva svoj identitet skrivajući se iza maske, otvorio je svoj nastup prikazom hrvatske zastave na videozidovima i pustio pjesmu “Srce vatreno” domaćeg navijačkog benda Zaprešić Boys, što je izazvalo opće oduševljenje.


 

Kada su preko medija čuli da je slavni DJ pustio njihovu pjesmu, članovi benda također su bili oduševljeni.
– Nismo imali pojma da će pustiti našu pjesmu. Isprva smo mislili da se netko šali, ali jako nam je drago što je to učinio. Aktualno je Svjetsko nogometno prvenstvo, a Hrvatska je daleko dogurala. Prikladno je bilo da domaćoj publici pusti neku navijačku. Mora i on biti u trendu. Našu pjesmu “Srce vatreno” u Rusiji puste na stadionu svaki put kada naša reprezentacija zabije gol i opet na kraju utakmice – rekao je Marko Novosel iz Zaprešić Boysa.

Početkom godine dečki su izdali pjesmu “Igraj moja Hrvatska” koja je dostojna glazbena kulisa SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža reprezentacija. Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe Naše koja su odgajana u domoljubnom duhu. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči.

– Jako smo zadovoljni reakcijama publike na najnoviju pjesmu. Kada smo prošle godine krenuli sa snimanjem, znali smo da imamo nešto dobro. Zapravo, za svaku navijačku pjesmu smo predviđali dobar uspjeh – kaže Novosel. Naravno, uspjeh pjesama ovisi o rezultatu reprezentacije i koliko će rezultat gurati samu pjesmu.

– Ne bismo mi prošli tjedan zauzeli prvo mjesto HR Top 40 da reprezentacija nije dogurala tu gdje je. Zaživjela bi ponovno tek na nekom drugom prvenstvu. Naše pjesme se aktualiziraju i kada se igraju drugi sportovi poput rukometa ili vaterpola. To nam je isto jako drago jer se može primijeniti i tijekom drugih prvenstava – objasnio je na kraju Novosel.

Posljednja i ujedno najposjećenija večer ULTRE Europe brojala je gotovo 50 tisuća partijanera, stoga je zaista zadivljujuće što je našu najpoznatiju navijačku pjesmu pustio jedan od trenutačno najjačih DJ-eva na svijetu pred tolikom publikom.

DJ Marshmello nastupio je na Ultra Europe festivalu 2018
1/44

Komentara 1

GV
golub Vaso
06:06 11.07.2018.

iritirajuća pjesma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije