Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Ultra Europe 2020

Dečki iz Zaprešić Boysa oduševljeni što je njihova himna bila dio ludila na ULTRI

Na zadnjoj večeri ULTRE jedan od trenutačno najjačih DJ-eva na svijetu svoj nastup je otvorio izvedbom navijačke himne Zaprešić Boysa
10. srpnja 2018. u 22:16 1 komentara 677 prikaza
DJ Marshmello nastupio je na Ultra Europe festivalu 2018
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/9

Posljednjeg dana ULTRA Europe Marshmello, DJ koji ne otkriva svoj identitet skrivajući se iza maske, otvorio je svoj nastup prikazom hrvatske zastave na videozidovima i pustio pjesmu “Srce vatreno” domaćeg navijačkog benda Zaprešić Boys, što je izazvalo opće oduševljenje.

DJ Marshmello nastupio je na Ultra Europe festivalu 2018 TREĆI DAN ULTRE Marshmello nastup otvorio s hrvatskom zastavom i Srcem vatrenim
 

Kada su preko medija čuli da je slavni DJ pustio njihovu pjesmu, članovi benda također su bili oduševljeni.
– Nismo imali pojma da će pustiti našu pjesmu. Isprva smo mislili da se netko šali, ali jako nam je drago što je to učinio. Aktualno je Svjetsko nogometno prvenstvo, a Hrvatska je daleko dogurala. Prikladno je bilo da domaćoj publici pusti neku navijačku. Mora i on biti u trendu. Našu pjesmu “Srce vatreno” u Rusiji puste na stadionu svaki put kada naša reprezentacija zabije gol i opet na kraju utakmice – rekao je Marko Novosel iz Zaprešić Boysa.

Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Sloković i Prodanović: 'Pod egidom za ljudska prava guraju se najcrnje ideje, a Srbi ispadaju najveći problem'

Početkom godine dečki su izdali pjesmu “Igraj moja Hrvatska” koja je dostojna glazbena kulisa SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža reprezentacija. Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe Naše koja su odgajana u domoljubnom duhu. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči.

Matea Hohnjec MATEA HOHNJEC Bivša manekenka izbačena iz crkve jer je vikala, ona tvrdi da je opsjednuta

– Jako smo zadovoljni reakcijama publike na najnoviju pjesmu. Kada smo prošle godine krenuli sa snimanjem, znali smo da imamo nešto dobro. Zapravo, za svaku navijačku pjesmu smo predviđali dobar uspjeh – kaže Novosel. Naravno, uspjeh pjesama ovisi o rezultatu reprezentacije i koliko će rezultat gurati samu pjesmu.

– Ne bismo mi prošli tjedan zauzeli prvo mjesto HR Top 40 da reprezentacija nije dogurala tu gdje je. Zaživjela bi ponovno tek na nekom drugom prvenstvu. Naše pjesme se aktualiziraju i kada se igraju drugi sportovi poput rukometa ili vaterpola. To nam je isto jako drago jer se može primijeniti i tijekom drugih prvenstava – objasnio je na kraju Novosel.

Krštenje Princ Louis imao je šest kumova, a na krštenje nije došla najvažnija članica obitelji

Posljednja i ujedno najposjećenija večer ULTRE Europe brojala je gotovo 50 tisuća partijanera, stoga je zaista zadivljujuće što je našu najpoznatiju navijačku pjesmu pustio jedan od trenutačno najjačih DJ-eva na svijetu pred tolikom publikom.

DJ Marshmello nastupio je na Ultra Europe festivalu 2018
1 / 44
DJ Steve Aoki bacao torte partijanerima u publici
Snijeg u Zagrebu 14. 1. 2013.
BIT ĆE SVEGA
Objavljena velika prognoza: Ovakvoj zimi nismo se nadali, evo što nas sve čeka
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima