Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklonio joj skupocjeni automobil

Čime se bavi Ecijin suprug? Igrao je s Đokovićem i Nadalom, a danas je direktor i uspješan glazbenik

Foto: Instagram
1/18
05.10.2022.
u 13:04

Goran je tijekom svoje peofesionalne karijere tenisača igrao s najvećim imenima tenisa, poput Novaka Đokovića, Marina Čilića, Rafaela Nadala, Thomasa Berdycha, i drugih. Međutim, teška ozljeda ruke natjerala ga je da 2006. godine prisilno završi karijeru, zbog čega se ponovno vraća bubnjevima.

Bubnjar našeg poznatog benda Pravila igre, Goran Belošević (37), novopečeni je suprug bivše voditeljice Ecije Ivušić (36), a vjenčali su se na bajkovitom Vrniku prošloga mjeseca. Ecija je proslavila rođendan u utorak, a suprug nije propustio iznenaditi je savršenim poklonom pa joj je za rođendan kupio - automobil marke Audi. 

Pratitelji u komentarima nisu skrivali oduševljenje odabirom poklona, a povuklo se i pitanje čime se to Goran bavi da supruzi priušti tako luksuzan poklon. Kako stoji na stranicama Pravila igre, Goran Belošević rođen je 8.5.1985. u Zagrebu, a odmah u ranim danima iskazivao je veliki interes i ljubav prema bubnjevima. Vezan je za glazbu jer dolazi iz glazbene obitelji. Naime, otac i stričevi djelovali su u grupi Bell.

Paralelno upisuje osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu za klavir te se poslije počinje baviti tenisom. Na iznenađenje roditelja i obitelji, Goran je odabrao tenis kao primarnu stvar te se nastavio njime profesionalno baviti do 21 godine. Nastupio je Goran po turnirima diljem cijelog svijeta, a postao je seniorski i juniorski prvak Hrvatske te član hrvatske reprezentacije u svim juniorskim dobnim skupinama.

Igrao je pritom s velikim imenima Novak Đoković, Marin Čilić, Rafael Nadal, Thomas Berdych, i drugi. Međutim, teška ozljeda ruke natjerala ga je da 2006. godine prisilno završi karijeru, zbog čega se ponovno vraća bubnjevima. No, ostao je i u tenisu te je danas direktor muškog teniskog ATP Challenger turnira Zagreb Open, gdje je i upoznao Eciju, koja je bila glasnogovornica turnira. 

Završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine i postao magistar ekonomije, a po završetku fakulteta s ostatkom članova osnovao je grupu Pravila Igre.

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
07:07 06.10.2022.

Bubnjar slabo poznate grupe i direktor nikakvog turnira. Igrao u juniorskoj kategoriji s juniorima koji su kasnije postali poznati. Sve skupa promo članak i hiper promo naslov za naivce. Otkud audi, e to je pitanje. Možda polovni. Kao i mašnaa na njemu. U svakom slučaju, nekako bezvezan i antipatičan pa i ljigav na van. Možda je čovjek ovako dobar, to ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije