Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvetila mu nekoliko objava

Cher (76) potvrdila je vezu s 40 godina mlađim: 'Upoznao je moju obitelj, tretira me kao kraljicu'

PFW - Cher Exits Her Hotel
Foto: ABACA/ABACA
1/5
07.11.2022.
u 11:08

Naime, Cher je objavila fotografiju svog partnera te je napisala njegovo ime uz koje je dodala emotikon srca, a kada su je u komentarima pitali jesu li zajedno objavila je emotikon smajlića sa srcima oko glave.

Pjevačica Cher (76) najpoznatija po hitovima kao što su 'Believe' i 'Turn Back Time' potvrdila je vezu s 40 godina mlađim producentom Alexanderom Edwardsom.

Foto: Profimedia

Tim povodom oglasila se na Twitteru, te mu posvetila nekoliko objava. Naime, Cher je objavila fotografiju svog partnera te je napisala njegovo ime uz koje je dodala emotikon srca, a kada su je u komentarima pitali jesu li zajedno objavila je emotikon smajlića sa srcima oko glave. 

 

Napisala je da je tretira kao kraljicu te da ljubav ne zna za matematiku. Nakon toga objavila je još jedan tweet,  u kojem je napisala kako ne brani svoju ljubav, te da će 'mrzitelji mrziti', no da to nije bitno.

Naglasila je da su sretni i da nikoga ne gnjave. 

 

Cher je također priznala da su se upoznali na Tjednu mode u Parizu koji se održavao prošlog mjeseca, te da ga je već upoznala sa svojom obitelji. 

Podsjetimo,  nakon što pjevačica rastala od Sonnyja Bonoa, koji je tragično preminuo na skijanju 1998., Cher je sama odgajala njihovu kćer Chastity. Zaljubila se potom u glazbenika Gregga Allmana, za kojeg se poslije i udala te su dobili sina Elijaha Bluea. Ni taj brak nije potrajao. Gregg je imao problema s ovisnostima, pa je zapostavljao obitelj, a glazbenica to jednostavno nije željela trpjeti. Ipak nije dugo bila sama. Mlađi muškarci su joj bili zabavniji i zanimljiviji. Veza s glumcem Valom Kilmerom punila je novinske stupce. Nitko, pa ni sam Val, nije bio siguran kako i zašto su oni završili zajedno. Upoznali su se na zabavi zajedničke prijateljice, no Kilmer je bio siguran da ona nije žena za njega jer ju je smatrao 'ženom s naslovnica tabloida željnom pažnje'. Cher mu je dokazala da je suprotnost svemu što je o njoj mislio i završili su zajedno. Shvatili su kasnije da je bolje da ostanu prijatelji, a njihovo prijateljstvo traje već godinama.

Bila je isto tako u vezi s Tomom Cruiseom i Warrenom Beattyjem, Geneom Simmonsom te Timom Medvetzom  dok je poznato  da je Alexander bio u vezi s manekenkom Amber Rose, bivšom djevojkom repera Kanyea Westa koju je priznao da je varao.  

VIDEO Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Ključne riječi

Komentara 4

KO
koraknaprijed
11:30 07.11.2022.

Sad neka meni netko kaže da tu nije lova u pitanju, kako to da NIKAD ne čuješ da je netko mlađi 40 godina, žena ili muškarac nije pošao u starački dom i odveo takvu jednu staricu kući i tretirao je kao kraljicu?

TE
Templo
11:35 07.11.2022.

Sifra: zivot je pred njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije