Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju u ljubavi

Chef Stjepan Vukadin čestitao supruzi godišnjicu: Procurile rijetke fotke s vjenčanja

Foto: instagram
1/9
17.11.2023.
u 17:15

Hrvatski chef Stjepan Vukadin supruzi je čestitao četvrtu godišnjicu braka uz niz predivnih trenutaka s njihova vjenčanja.

Popularni član žirija i hrvatski chef Stjepan Vukadin (30) na društvenoj mreži Instagram čestitao je svojoj supruzi četvrtu godišnjicu braka. Kreirao je romantičan video koji se sastoji od njihovih slika s vjenčanja dok su pozirali u prirodi. – Četiri godine s tobom – napisao je i dodao emotikon bijelog srca koji ima značenje čiste i iskrene ljubavi. U pozadini je svirala pjesma Vlade Georgieva 'Sve si mi ti'. Inače, ovaj par vješto se skriva od javnosti. Kuhar Stjepan suprugu Katarinu rijetko kad objavljuje na društvenim mrežama, no zato njihova preslatkog sina Gabriela često dijeli s pratiteljima. Sudeći po komentarima maleni je već osvojio srca pratitelja. 

Podsjetimo, Katarina i Stjepan su se vjenčali u studenome 2019. godine te imaju sinčića Gabriela. Stjepan je u jednom intervju otkrio da mu je supruga najveća kritičarka u poslu. - Mislim da je moja draga Katarina, žena, njenih kritika se nekako, neću reći bojim, ali ona mi je tu najveći kritičar, najveća podrška. Kad izbacim neko novo jelo na meniju, ona je među prvima koji ga probaju - ispričao je tada Stjepan za InMagazin.

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, Vukadin je vlasnik restorana u Trogiru, a njegov put ka kulinarstvu bio je nešto drugačiji nego kod drugih kuhara. Naime, Stjepan je s 14 godina otišao u sjemenište sa željom da postane svećenik. No, shvatio je da je njegov pravi poziv kuhanje i kasnije ipak upisao školu za kuhara. - Znaš ono kad se zaljubiš, pa misliš o toj curi čim se probudiš, pa navečer kad ideš leći, tako je meni to nekako izgledalo. Rekao sam svojima, rekao sam stricu, rekao sam župniku don Filipu i njima je bilo drago u biti, što je to sve tako - ispričao je tada član žirija popularne kulinarske emisije.

VIDEO Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije