Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opila se

Cate Blanchett ne sjeća se dodjele Zlatnih globusa jer je bila prepijana

Cate Blanchett
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
23.01.2014.
u 09:04

Cate Blanchett bila je već poprilično pijana kad je primila Zlatni globus. Glumica je osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu "Blue Jasmine" Woodyja Allena.

Cate Blanchett bila je već poprilično pijana kad je primila Zlatni globus. Glumica je osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu "Blue Jasmine" Woodyja Allena. Priznala je da se ne sjeća pretjerano svečanosti dodjele jer je već bila pijana, piše Daily Telegraph.

– Nažalost, moja je kategorija došla na red vrlo kasno pa sam već bila prilično pod gasom. Kad vam pročitaju ime, skoči vam adrenalin, tako da se gotovo uopće ne sjećam tog trenutka. Nadam se da nisam napravila previše stvari zbog kojih bi trebala žaliti – izjavila je Cate. Na nagradu je jako ponosna, kaže, a njezini su sinovi oko Zlatnog globusa napravili mali oltar s cvijećem.

>>Ovo su najzanimljiviji trenuci Zlatnog globusa: Hvala agentu što me nalio votkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije