Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Britanski mediji tvrde: Kraljica je pretužna, ali sprema ozbiljnu kaznu svom miljeniku

Foto: PA/Pixsell
1/10
02.01.2022.
u 21:00

Sudska bitka se zaoštrava iz dana u dan, a izvori bliski palači tvrde da, ako ga proglase krivim, princ Andrew ostaje bez svih titula

Ako je sudeći prema britanskim medijima, nova godina za kraljevsku obitelj nije počela najbolje. Naime, naslovnice tiska na otoku ponovno su prepune vijesti o aferi princa Andrewa (61)  koji je trenutačno na sudu zbog optužbi da je silovao tada 17- godišnju Virginiju Giuffre. Sudska bitka se zaoštrava iz dana u dan, a izvori bliski palači tvrde da, ako ga proglase krivim, princ ostaje bez svih titula. Navodno kraljica smatra da bi takav potez, s njihove strane, bio ispravna kazna.  

Podsjetimo, princ je sve optužbe o silovanju opovrgao, ali njegovoj vjerodostojnosti nije pomogla činjenica što je Virginia je u tužbi koju je podigla navela kako ju je Andrew seksualno zlostavljao u domu pokojnog pedofila Jeffreyja Epsteina na Manhattanu, ali i na drugoj lokaciji. U šokantnoj optužbi Virginia navodi kako je bila zapravo prodana princu, no godinama se nije usudila govoriti o tom traumatičnom iskustvu. Šutjela je puno desetljeće, a odvjetnicima i policiji se obratila nakon Epsteinove smrti.

Zbog svega što se događa u obitelji princa Andrewa vlada velika nervoza, a kraljica je, tvrde upućeni, ljuta, ali i duboko tužna i razočarana. Iako u javnosti nisu potvrdili niti demantirali novinske napise, zna se da je titulu vojvode od Yorka dala svom omiljenom sinu jer ju je nosio njezin otac George VI, prije nego je postao kralj.
Navodno je posebno ljut i princ William (39) koji kaže kako smatra da se, bez obzira na ishod cijelog suđenja, princ Andrew nikada ne bi smio vratiti u javni život monarhije. Vjeruje kako je sam skandal dovoljno naštetio cijeloj obitelji.

Video: Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
21:37 02.01.2022.

William je najbolje udovoljio bakinim željama. Oženio je pučanku koja zna da šuti, rađa djecu i slijedi pravila, a dozvoljeno mu je da ima vanbračne veze. Uzmite primjer Harrija. Radio je svašta ali sve mu je bilo oprošteno dok se držao pravila koja nameće baka, kad ga je Megan počela vrtjeti oko prsta, odmah su ga se odrekli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije