Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
daleko od Hrvatske

Slavko Sobin i Luka Nižetić zajedno dočekali 2022: 'Nakon eksplozije emocija i sreće probudila nas je tišina'

Foto: instagram
1/6
02.01.2022.
u 10:38

Glumac Slavko Sobin (37) i pjevač Luka Nižetić (38) odlučili su zajedno uploviti u 2022. godinu i to daleko od Hrvatske. Dvojica Splićana često putuju zajedno, a ovog puta njihova destinacija bila je Egipat.

I dok je većina poznatih Hrvata u novu godinu ušla u toplini svoga doma ili na nekom od kućnih tuluma bilo je i onih koji su odlučili novu godinu započeti putovanjem. Glumac Slavko Sobin (37) i pjevač Luka Nižetić (38) odlučili su zajedno uploviti u 2022. godinu i to daleko od Hrvatske. Dvojica Splićana često putuju zajedno, a ovog puta njihova destinacija bila je Egipat. 

Njihova avantura započela je u Beču odakle su avionom krenuli prema Kairu. Nakon što su sletjeli uputili su se prema Sahari i upravo u Bijeloj pustinji dočekali Novu godinu.

- Nakon sinoćnje eksplozije emocija i sreće, ne mogu vam opisati kako je to kad vas probudi tišina. Tišina pustinje i prve zrake sunca. Ispratio staru i dočekao Novu usrid Sahare! Ako sanjam pustite me da sanjam cijelu 2022. Sanjajte i vi i budite zahvalni. Na obitelji, prijateljima, zdravlju, muzici, ljubavi, plesu, životu,... na svemu - napisao je Nižetić uz fotografiju iz Egipta.

Nešto kasnije objavio je i video najboljih trenutaka koje je doživio na ovom novogodišnjem putovanju. - Ispričavam se svim organizatorima dočeka i gostima istih, al' ovo je najjeb***** doček Nove godine u povijesti! Hvala 😝🥰 - dodao je Luka. 

Nekoliko fotografija iz Egipta s pratiteljima je podijelio i Slavko. Dečki u Egiptu ostaju dva tjedna, a planiraju posjetiti i Sinaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Komentara 16

TO
tonini
10:52 02.01.2022.

Svekoloki puk očekuje pikanterije. Tko je tu topdžia a tko furundžija

ZO
zoranos
11:06 02.01.2022.

A neće priznati da su u vezu već jednom :)? Zgodni muškarci koji nemaju godinama djevojke - zajedno putuju ...

SJ
Samo ja
10:51 02.01.2022.

Kao da su skupa spavali 🍌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije