Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprezni roditelji

Brangelina: Zabranili smo djeci guglati naša imena

angelina
Pixsell
29.01.2012.
u 19:00

– Na svim dječjim računalima blokirali smo mogućnost da u internetsku tražilicu unesu Angelinino ili moje ime. Oštro smo im zabranili guglanje imena svojih roditelja, ne želimo da stvaraju sliku o nama prema mišljenju javnosti i tabloida.

– Bojim se dana kad će Maddox surfati internetom, pretraživati moje ime i naići na razne seksi slike ili pročitati priču o sebi koja nije istinita. Morat ću im, kako budu odrastali, mnogo objašnjavati koliko je njihova obitelj zapravo javna – kazala je prije tri godine Angelina Jolie (36) u razgovoru za New York Times. Ovog vikenda njezin životni partner u intervjuu za njemački Bild otkrio je da su poduzeli sve mjere kako njihovo šestero djece ne bi čitalo tračeve o obitelji.

– Na svim dječjim računalima blokirali smo mogućnost da u internetsku tražilicu unesu Angelinino ili moje ime. Oštro smo im zabranili guglanje imena svojih roditelja, ne želimo da stvaraju sliku o nama prema mišljenju javnosti i tabloida – kazao je Brad Pitt (48). Dodao je da ni on ni Jolie ne pretražuju (dez)informacije o sebi.

– Ne dajemo na važnosti medijskim pričama, ali moram priznati da sve češće razmišljamo o vjenčanju. Nama to ne predstavlja neku stvar, no djeca su nestrpljiva da nas vide u braku – objavio je Pitt.

Ključne riječi

Komentara 2

AM
Axis Mundi
19:29 29.01.2012.

još da dobiju paštetu nazvanu \"Brangelina, i možemo reći da oni zaista imaju sve.

AM
Axis Mundi
22:02 29.01.2012.

tek usput, sad vidjeh : \"guglati\" - zanimljiv glagol; osobno, volim se igrati riječima, ali kladim se da mnogi pojma nemaju što to znači. u mojoj okolini bilo bi ih podosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije