Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linija iz snova

Bila je Kraljica svijeta, ljubila je Ivaniševića, a danas je profesorica koja obara s nogu u šestom desetljeću

Foto: Lucija i Gordan Ukić
1/7
25.08.2021.
u 11:49

Iako je zakoračila u šesto desetljeće Gračan, koja je inače i majka triju djevojaka, pokazala je zavidnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i brojne dvostruko mlađe manekenke.

Prije točno 31 godinu Danijela Gračan (52) okrunila se laskavom titulom Kraljice svijeta. Imala je tada samo 21 godinu, a zbog svog izgleda i danas je u prvom planu gdje god se pojavi. Proteklog vikenda Danijela je pozornost okupljenih plijenila u rovinjskom hotelu Monte Mulini na trećem festivalskom izdanju “Rovinj Art&More”, gdje je uz Zvončicu Vučković nosila reviju našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke. Iako je zakoračila u šesto desetljeće, Gračan, koja je inače i majka triju djevojaka, pokazala je zavidnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i brojne dvostruko mlađe manekenke. 

Foto: Lucija i Gordan Ukić
Proteklih godina Gračan gradi karijeru u obrazovanju. Postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Danijela je u sretnom braku s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom s kojim ima kćeri Lauru, Almu i Emu koja je je krenula majčinim stopama. Prije tri godine i ona je ponijela titulu Kraljice Hrvatske. 

– Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš bili jako sretni, rekli su: ''Pa sjeti se sebe.''  Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al' dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv – odgovorila je tada Danijela na pitanje kako je prihvatila činjenicu da se njena kći želi baviti manekenstvom. 

Foto: Josip Čekada
Inače, Danijela je prije braka s Gračanom bila u vezi s Goranom Ivaniševićem. Ljubav je planula nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo u kojem su jedno vrijeme živjeli. Njihova ljubav nije opstala, a nakon prekida Danijela je svoju mirnu luku pronašla u zagrljaju sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, dok je Goran svoju sreću pronašao u zagrljaju tada uspješne manekenke Tatjane Dragović, od koje se razveo 2013. godine. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
14:23 25.08.2021.

Problemi sa usnama vidim.

RO
roland
12:47 25.08.2021.

Lijepa žena. Uz nju nikada nije bilo skandala.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
13:42 25.08.2021.

Hvala, ne hvala. Izgleda vrlo neprirodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije