Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Đorđe Balašević nakon pet godina opet u Opatiji

Đorđe Balašević
Foto: Simone Di Luca
19.07.2017.
u 16:15

- ''Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa "bokal fosfora..." -ističu organizatori.

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri.

- ''Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa "bokal fosfora..." -ističu organizatori.
Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za ovaj čaroban prostor opatijske pozornice, 11.08.2017.

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog.

Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.

 

Komentara 8

FR
frannko
23:39 19.07.2017.

Uvjekprotiv je i on bio , pa nije učestvovao u ratnom ludilu , on je iz miješanog braka ako znate što to znači , čak je napisao pjesmu i o Vukovaru , vi nacionalisti se nikada nećete osvjestiti - ma najgore je to što vas upravljaju kajasima a vama iza leđa kradu državni proračun , za koji dižu kredite a narod će morati to vraćati !!! Bolje da se niste javili , jer mi ne bismo znali kakvim su vas budalama napravili pljačkaši države !!!

VO
von
05:31 20.07.2017.

je@e se njemu, koncerti po celoj bivšoj jugi kao on je protiv svega i samo skuplja evrice... najveći licemjer

BI
billynik
18:33 19.07.2017.

Što nije došao ratnih godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije