Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže i u Čakovec

Đorđe Balašević napisao pjesmu koju je posvetio koncertu u Zadru

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
22.05.2017.
u 15:21

Napisao je pjesmu "Stih iznad svih" i u videu u kojem objašnjava kako je pjesma nastala rekao je kako je ovo pjesma koju ne treba prevoditi

Nakon koncerta u Zadru Đorđe Balašević napisao je pjesmu "Stih iznad svih" koju je posvetio zadarskom koncertu i kako kaže, svim našim narodima jer je ne treba prevoditi.

O pjesmi i posveti snimio je i video u kojem sve detaljno objašnjava. 

- Htio sam da ostane i jedna pjesma kao uspomena na koncert u Zadru za koji sam znao da će biti lijep i pozitivan i da će se o njemu pričati. Ne postoje u tome trikovi, ali štos je u tome da moraš zaslužiti. One priče o gostoljubivosti su davno prošlo vrijeme i sada moraš zaslužiti da budeš dobrodošao, a ja imam tu sreću da me ljudi dočekaju otprilike tako kako su me dočekali i to nema puno lajkova kod onih koji su otprilike nosioci drugih vijesti, koji su negativni i šire neku drugu energiju - rekao je Balašević u videu koji je objavljen i na Youtubeu. 

Pjesmu "Stih iznad svih" 10. lipnja imat će priliku čuti i publika u Čakovcu gdje će održati koncert na Stadionu SCR „Mladost“ .

 

 

Komentara 1

DD
DD
18:27 23.05.2017.

Dorde Balasević na koncertu u Zagrebu 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije