Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za školu

Antonija Blaće u policijskim redovima odbila fenomenalnu poslovnu ponudu

antonija blaće
Foto: Promo
1/6
08.09.2014.
u 15:38

Antonija Blaće se u istom danu vratila u školske klupe i odbila fenomenalnu poslovnu ponudu

Antonija Blaće, voditeljica na Prvom Radiju, odlučila se na prvi dan škole vratiti u školske klupe. Ispred OŠ Jure Kaštelana od jutra je, zajedno s policijom, upozoravala vozače da ne jure, da paze na klince koji su po prvi puta u prometu zajedno sa školskim torbama, koje su i veće od njih samih. Za one najbolje, koji su se zaustavili na pješačkom prijelazu, Antonija je imala i poklone.

Na prvom satu škole, pridružila se prvašićima, za koje je također pripremila sitnice da im uljepša prvi dan škole; bilježnice, olovke i neizbježan raspored sati kako bi što lakše pratili sve obaveze koje ih očekuju.

Kako su se vozači jutros pridržavali baš svih propisa u Antonijinoj blizini, policija joj je ponudila da za njih radi honorarno, no na sreću, Antonija je odbila te i dalje ostaje uveseljavati slušatelje na Prvom Radiju, svaki radni dan od 15 do 18 sati.

>>Bingo show prelazi na RTL! Voditelji Miroslav Škoro i Antonija Blaće

Foto: Promo

Ključne riječi

Komentara 1

DA
davorradman
16:55 08.09.2014.

Meni nikako nije jasno kako ta djevojka ima toliko posla. Donekle je simpatična, ali materijal za voditeljicu nije ama baš nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije