Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U postupku je sama jer je Pittu već dosta djece

Angie posvaja kćer bez Brada

angelina jolie
afp
12.11.2009.
u 14:55

"Sveta Angelina" u Washingtonu je već pokrenula postupak za posvajanje, a kako tvrde tamošnji zaposlenici, u zahtjevu je samo njezino ime.

Angelina Jolie (34) zaigrala se spasiteljice svijeta pa posvaja i svoje sedmo dijete, ovaj put djevojčicu iz Sirije. "Sveta Angelina" u Washingtonu je već pokrenula postupak za posvajanje, a kako tvrde tamošnji zaposlenici, u zahtjevu je samo njezino ime.

Brad Pitt (46) je u više navrata već rekao da mu je, iako u njima uživa, šestero djece i više nego dovoljno, pa Angelinu ne podržava u ovom postupku. A Angelini to neće biti prvi put da posvaja sama. Sina Maddoxa posvojila je dok je bila u braku s Billyjem Bobom Thorntonom, no on se ne navodi kao otac djeteta. I kćer Zaharu posvojila je sama, a tek je naknadno Brad postao i službeni otac Angelinine djece.

Biološkim putem par je dobio kćer Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne. Iz Azije su posvojili dječaka Paxa. A sad će, čini se, htio to njihov tata ili ne, postati deveteročlana obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije