Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na fusion festivalu

Albina oduševila modnim izborom te pokazala kako se družila sa zvijezdom regije: 'Duša'

Foto: Instagram
1/24
23.07.2022.
u 15:37

Albina je na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko objava, a na jednoj od fotografija pozirala je i s regionalnom pjevačicom Džejlom Ramović. Njih dvije pozirale su zagrljene i nasmiješene, a kasnije su pokazale i kako zajedno uživaju u glazbi.

Pjevačica Albina Grčić (23) prisustvovala je jučer na prvoj večeri Fusion World Music Festivala u Splitu. Albina je na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko objava, a na jednoj od fotografija pozirala je i s regionalnom pjevačicom Džejlom Ramović.
Ispod fotke na kojoj poziraju nasmiješene i zagrljene napisala je: "Duša".

Foto: Instagram screenshot
Za tu prigodu Albina je odabrala crne hlače i topić s prorezima koji je istaknuo njezin vitki struk. Cijeloj kombinaciji dodala je remen s leptirićima, crnu torbicu i šešir. Džejla je na sebi imala crni top s dugim rukavima i bijele svečane hlače, a kao dodatak imala je slamnatu torbicu.

Grčić je fotografiju u ovom outfitu podijelila i prije nego je otišla do Parka mladeži. Mlada pjevačica pozirala je među lišćem te je u opis dodala emotikon kauboja, a u komentarima su joj mnogi uputili komplimente. "Slatkišu", "Goriš", "Zgodnica", "Model", "Prelijepa", pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Inače, Albina je sinoć objavila još nekoliko snimaka na kojima je pokazala kako uživa na ovom događaju: pjevala je te plesala, a ove trenutke snimila je Džejla.

Inače, sinoć je tisuće Splićana i njihovih gostiju uživalo uz nastupe najvećih regionalnih zvijezda: Sara Jo, Željko Samardžić, Aleksandra Prijović, Saša Matić, Aco Pejović, grupa Hurricane, Gazda Paja i posljednji Voyage&Nucci.

U nastupima folk i trash izvođača uživalo je i dosta poznatih osoba koje su se smjestile u VIP loži. Između ostalih viđeni su i Marko Livaja i supruga Iris, Markovi suigrači Josip Elez i Filip Krovinović, Bivši košarkaš Žan Tabak sa suprugom Goranom, te splitska vampirica Olja Einfalt.

Danas u Park mladeži stižu Dalmatino, Doris Dragović, Jelena Rozga, Gibonni, Nina Badrić, Petar Grašo, Tonči Huljić i Madre Badessa te Houra Grupa.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:44 23.07.2022.

Znači mladi Hajdukovac je uskoro prošlost. U prioremi je cajkaška karijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije