Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNO IZDANJE

Lejla Filipović otkrila gdje s obitelji uživa u odmoru, pratitelji oduševljeni: 'Divna obitelj'

Foto: Instagram screenshot
1/21
23.07.2022.
u 14:25

Na objavljenoj fotografiji ona i Tarik poziraju kraj mora, a ona je za ovu prigodu odjenula bež majicu i suknju s ljetnim motivima dok se njezin suprug odlučio za bijele hlače i plavu lanenu košulju.

Voditelj i glumac Tarik Filipović sa svojom suprugom Lejlom Filipović trenutno uživa na odmoru u idiličnom Rovinju. Paru društvo prave sinovi Dino (19) i Arman (14), a fotografije s ljetovanja s pratiteljima je Lejla podijelila na svojem Instagram profilu.

Na prvoj fotki ona i Tarik poziraju kraj mora, a ona je za ovu prigodu odjenula bež majicu i suknju s ljetnim motivima dok se Tarik odlučio za bijele hlače i plavu lanenu košulju.

Foto: Instagram screenshot
Zatim se Tarik fotografirao sa sinovima Dinom i Armanom, koji su se također odlučili za kratke hlače i majice kratkih rukava.

Foto: Instagram screenshot
U komentarima, obitelj je dobila mnogo komplimenata. "Bezuvjetna ljubav, naklon do poda", "Prekrasni ste svi", "Divna obitelj", pisali su im pratitelji.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Lejla i Tarik nedavno su ispratili sina Dinu na maturalnu večer koji je za ovu prigodu obukao sivo odijelo i bijelu košulju.

- Naš maturant. Sretno novo poglavlje života - napisala je Lejla koja je zasjala u dugoj crvenoj haljini te dodala hashtag 'ponosno roditelji'. Dodajmo da je Lejla Dinu dobila u svom prvom braku s Dadom Majolijem.

Inače, Tarik i Lejla vjenčali su se na staru godinu 2007. godine te su dva mjeseca kasnije dobili sina Armana.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:45 23.07.2022.

Ovo dvoje salje dosadne slike vec 20 godina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije