Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Adastra uskočila u 'Tramvaj plavi'

Adastra
Foto: Promo
1/2
18.05.2017.
u 11:20

- Pjesma duhovito opisuje putnike, Zagreb i zagrebački tramvaj, a nastala je tijekom snimanja emisije "O Zagrebu zbore dvije Dore“ na Radio Sljemenu - kazao je Jerko Marić

Grupa Adastra danas je predstavila spot za novu pjesmu "Tramvaj plavi". Cilj ovoga spota je predstaviti grad Zagreb kroz njegov prepoznatljiv simbol – plavi tramvaj. U stvaranju spota sudjelovali su Zagrepčani, kadeti GNK Dinama, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, Adastra i naravno ZET-ov tramvaj!

- Pjesma duhovito opisuje putnike, Zagreb i zagrebački tramvaj, a nastala je tijekom snimanja emisije "O Zagrebu zbore dvije Dore“ na Radio Sljemenu. U Tramvaj plavi uskočio je i Tomislav Goluban dodatno obogativši pjesmu prepoznatljivim zvukom usne harmonike - kazao je frontmen Adastre Jerko Marić.

Dvije godine od posljednjeg velikog koncerta u Tvornici kulture Adastra se ponovo sprema stvoriti večer za pamćenje i to u klubu Metropolis, 27.s vibnja gdje pripremaju i koncertnu promociju albuma „Best of Adastra“ te novog singla “Tramvaj plavi.”

Koncert počinje točno u 22:00. Pretprodajna cijena ulaznice iznosi 30 kn, a na dan koncerta cijene će iznositi 40 kn. Svoju kartu nabavite u Metropolis klubu (šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma) te putem sustava Entrio i Eventim.

Adastra je trenutno na turneji, a ovo su gradovi u kojima će uskoro nastupiti:

19. 5. 2017. Našice
27. 5. 2017. Zagreb
20. 7. 2017. Rijeka
21. 7. 2017. Gospić
22. 7. 2017. Krapinske Toplice

Adastrinu kvalitetu i popularnost nije potrebno preispitivati s obzirom da svi njihovi spotovi broje više od šest milijuna pregleda. Redovito komuniciraju s fanovima, vrlo su pristupačni i omiljeni zagrebačkoj publici, a i svima ostalima diljem Hrvatske i susjeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije