Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANULE ULAZNICE

2CELLOS rasprodali koncert u pulskoj Areni!

2CELLOS
Foto: Simone De Luca
1/5
27.06.2017.
u 12:08

Koncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge posznate osobe, održat će se točno pet godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja.

Ulaznica za koncert 2CELLOS više nema u prodaji!! U petak su planule i posljednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl u pulskoj Areni!

Koncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge posznate osobe, održat će se točno pet godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja. Time su 2CELLOS još jednom potvdili status svjetskih zvijezda i vrhunskih muzičara.

U subotu su 2CELLOS otvorili svoj ljetni dio europske turjene rasprodanim koncertom u Barceloni, slijede četiri  koncerta u Italiji, te dugoočekivani koncert u Puli koji je ujedno i jedini koncert u Hrvatskoj ove godine.

2CELLOS će u Puli sa Zagrebačkom filharmonijom posjtiteljima pružiti jedinstvani doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu stvoriti magičnu atmosferu njihova klasičnog repertoara i slavnih filmskih skladbi s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop izdanju s kojim su se 2CELLOS predstavili publici diljem svijeta .

Vrata Arene se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21. Mole se svi posjetitelji da dođu na koncert na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve na ulaznima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije