Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Schindlerova lista u dirljivoj izvedbi 2CELLOS

2Cellos
Foto: Promo
1/2
21.04.2017.
u 16:41

Ambijent stare tvornice koju smo pronašli savršeno je odgovarao ovoj tužnoj i potresnoj temi. Uz nas, u spotu se pojavljuje i djevojčica koja šalje poruku mira - rekao je Stjepan Hauser.

2CELLOS su danas objavili novi spot, na temu iz filma Schindlerova lista. Dirljivu i tužnu temu iz Spielbergovog remek djela koji prikazuje tužnu sudbinu Židova u Drugom svjetskom ratu, 2CELLOS su odsvirali u Zagrebu, a spot je režirao Darko Drinovac.

“Ambijent stare tvornice koju smo pronašli savršeno je odgovarao ovoj tužnoj i potresnoj temi. Uz nas, u spotu se pojavljuje i djevojčica koja šalje poruku mira.”, rekao je Stjepan Hauser.

Spot je objavljen uoči obilježavanja Jom Hašoe. U ponedjeljak, 24. travnja se obilježava tužan dan, dan sjećanja na holokaust i heroizam. Na  taj se dan Židovi se sjećaju šest milijuna ubijenih sunarodnjaka, žrtava nacizma i fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser diljem svijeta promoviraju hvaljeni novi album “Score” na kojem je objavljena i “Schindlerova lista”.

2CELLOS će u sklopu nove turneje na kojoj predstavljaju novi album i novi show u pratnji orkestra, nastupiti i u pulskoj Areni, 2. srpnja!

 

>>Pogledajte novi spot 2Cellosa: emotivna posveta poznatom filmu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije