Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na nacionalnoj televiziji

2CELLOS oduševili više od milijardu Kineza nastupom za novu godinu!

2CELLOS
Foto: Facebook
1/3
30.01.2014.
u 18:49

Stjepan Hauser i Luka Šulić nastupili su zajedno s kineskim pijanistom Lang Langom u novogodišnjem programu kineske središnje televizije

Naš poznati gudački duo 2CELLOS, kojega uz Eltona Johna i Ellen DeGeneres obožavaju milijuni Kineza, uveličali su doček kineske nove godine u sklopu svečanog novogodišnjeg programa pod nazivom CCTV Spring Festival New Year's Gala na kineskoj nacionalnoj televiziji .

Stjepan Hauser i Luka Šulić nastupili su zajedno s kineskim pijanistom Lang Langom, koji se upravo vratio s dodjele nagrada Grammyja, gdje je nastupio s Metallicom. Glazbenici su briljirali izvedbom Bumbarovog leta, Montijevog Cardasa i jedne predivne Mongolske tradicionalne pjesme.

- Bila je to jedna nezaboravna večer! Vladao je ogroman osjećaj odgovornosti, budući da smo bili svjesni da nas gleda praktički pola svijeta! Na sreću, sve je sjajno prošlo, a nakon nastupa proslavili smo Novu Godinu kod Lang Langa doma, i uživali u vrhunskim kineskim delicijama - poručili su 2CELLOS.

Ovo nije prva suradnja Lang Langa i 2CELLOS jer se poznati kineski pijanist pojavio na drugom albumu našeg dvojca “IN2ITION”.

2CELLOS u Kinu su stigli iz Sante Barbare gdje su snimali specijalnu emisiju tamošnjeg reality showa "The Bachelor".

Njihov spektakularan video možete pogledati ovdje.

>>2CELLOS u vremeplovu odsvirali u 18. stoljeće

Komentara 6

OL
olovka
11:04 31.01.2014.

Tri prsta ,zar su jos zivi ?

BI
bijeliptic
11:58 31.01.2014.

troprstaši javno- za dom u bajbuk - nova pravednost- koji je srbin od njih trojice- ovi nastavljaju igru vuka jeremića i milete i performansa-

GO
goran2hr
09:03 31.01.2014.

Martićevci?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije