Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

'Kad dobijete Ružu šest puta naravno 
da vam je drago'

22.06.2014., Bjelovar - Prljavo kazaliste odrzalo koncert u Zdralovima kraj Bjelovara, a rijec je o humanitarnom nastupu za izgradnju tamosnje Zupne crkve. Popularni Prljavci su svirali do kasnih nocnih sati pjevajuci sve hitove, a vrhunac je bio kada su
Anto Magzan/Pixsell
08.03.2015.
u 17:42

Prljavci su dvije Ruže stoljeća osvojili u vrijeme kad je Večernji list imao golemu nakladu, što im imponira

Večernjakova ruža za pjesmu "Ruža hrvatska" bila je Ruža stoljeća, samo jedna od čak šest nagrada Večernjeg lista koliko ih je u svoj buket skupilo Prljavo kazalište.

"Stoljetnom" Ružom Prljavci su nagrađeni i kao najbolji bend.

– Sve nagrade čuvamo u našoj tvrtki "Crno-bijeli svijet" pa tako i Večernjakove Ruže. Možda neka Ruža i je kod nekog od članova benda, ali tko to može pratiti. Neke su nam možda uzeli neki suradnici i nikad ih nisu vratili – simpatično kaže alfa i omega Prljavaca, Jasenko Houra pa se prisjeća zlatnog doba Večernjaka i početaka dodjele njegove prestižne nagrade.

– Kad je Večernjakova ruža krenula, mislim da je naklada Večernjeg lista bila 300 tisuća. Ogromna populacija čitatelja bila je uključena u izbor pobjednika i naravno da vam je onda drago kad vas toliko ljudi proglasi najboljima – ističe. O ovogodišnjim glazbenicima nominiranima za Ružu, Pavelu, Vatri, Urbanu&4, Psihomodo popu i Hladnom pivu, kaže:

– Neki su mi draži, neki trenutačno imaju bolju pjesmu, ali čitatelji će odlučiti tko je najbolji. Očito su lani svi radili dobro čim su nominirani. Sama nominacija je velika stvar. Mi ne znamo za mirovanje, idući tjedan sviramo u Sloveniji i završavamo novi singl, a kraju se bliži i iščekivanje još jedne dodjele Večernjakove ruže, 20. ožujka u HNK.

– Večernjem listu želim uspješnu dodjelu Ruže i puno uspjeha u radu – kazao je Houra.

Komentara 1

SX
sudbina x
07:38 09.03.2015.

Hladno Pivo,Psihomodo Pop,Damir Urban šteta što su zaboravili na Let tri,pa bi ljevičarski zabavljači bili kompletni!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije