Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodijeljene nagrade

Spektakl u HNK: Evo tko su dobitnici prestižne Večernjakove ruže!

ruža
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/115
20.03.2015.
u 21:37

Laureati su se birali u sedam kategorija

Trinaesti put čitatelji Večernjeg lista izabrali su najbolje TV i radijske osobe i emisije u 2014. godini, dobitnike prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža.

Laureati su se birali u sedam kategorija, a na svečanoj dodjeli održanoj u HNK u Zagrebu Ruže su osvojili Andrija Jarak kao TV osoba godine, Mislav Togonal kao radijska osoba godine, Areta Ćurković za TV glumačko ostvarenje godine, grupa Vatra kao glazbenik godine, Tvoje lice zvuči poznato izabrano je za TV emisiju godine, U mreži prvog je radijska emisija godine, a voditeljica Jelena Pajić je novo lice godine.

Spektakularnom točkom akrobatska skupina iz Slovenije Magic Theatre Serpentes otvorila je dodjelu i zadivila publiku očaravajućim svjetlosnim efektima, raskošnim kostimima i magičnom izvedbom.

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

>> Pogledajte tko je sve došao na dodjelu Večernjakove ruže

Komentara 15

Avatar think pink
think pink
21:54 20.03.2015.

kakva nagrada - takav i članak... katastrofa i jedno i drugo.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:43 20.03.2015.

...Mislav Togonal kao radijska osoba godine....on ispada iz hrpe civila na TV-u i dobi nagradu kao radijski vodtelj

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
22:12 20.03.2015.

Tko je dobio Večernjakovu petokraku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije