Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party u medici

Napojite tijelo i zagrijte duh elektro ritmovima na Krüzeru

kruzer
Promo
02.12.2013.
u 12:09

U klubu Attack i Chakka's Placeu u petak 6.12. očekuje vas veliki Krüzer queer party

Blagdansku idilu i ove je godine najbolje započeti na Krüzeru: prije bombardiranja organizma šećernim kalorijskim bombama i masnim pečenkama, umjesto božićnim pjesmama napojite tijelo i zagrijte duh elektro ritmovima.

U klubu Attack i Chakka's Placeu u petak 6.12. očekuje vas veliki Krüzer queer party. Na flooru kluba Attack za ludo partijanje zaslužan je clubbing postav kojeg predvode gosti Konkas i Evil El, a pojačavaju rezidenti Pi-krüa Gio i Delayer čiji će setovi biti obogaćeni zvucima techna, housea, minimala i electra uz popratne vizualizacije VJ Tina.

Nešto će opuštenija atmosfera, ali ništa manje zabavna, biti u Chakka's Placeu za one koji od elektronike bježe kao vrag od tamjana. Uz goste ŠUŠ Kolektiv na poskakivanje, cuganje i razbibrižno drpanje uz veselu glazbu pozivati će Pi-krüovke Tirkizna Alga, Miss Iconic, Boris i Đu(kella). Upad je 20/30 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije