Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Svi napadaju jadnog Zoku što se otišao najesti kod prijatelja Dragana, ali kriva je prva dama

Dolazak uzvanika na trkalište 305. Sinjske alke
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
04.10.2020.
u 11:49

Pri rutinskoj provjeri na Plesu zadržan je američki državljanin M.P. (56), trgovac avionima F-16. Na odlasku iz SAD-a poljubio se s poznatim pacijentom Donaldom i hitro.hr mora u izolaciju

Subota 26. 9. 2020.

Kakav praznik demokracije, točnije socijaldemokracije u SDP-u! Partija se konačno riješila Bere i danas bira novog predsjednika. Uvjeti su vrlo demokratski. Oko glasačkih kutija stoji par dobronamjernika i kontrolira jeste li platili članarinu. Ako ste platili, onda možete glasovati, ako niste onda ćete glasovati neki drugi put. Međutim, ako ste s partijom na pozitivnoj nuli, onda vam se tutne u ruku šalabahter, pa ste tek onda sposobni glasovati. Ne morate uopće razmišljati. Vaše je da zaokružite imena sa šalabahtera, drugi će misliti umjesto vas. Vi idite kući, čekajte da vaši osvoje vlast, a onda dođite na naplatu.

Nedjelja 27. 9. 2020.

Svi napadaju jadnog Zoku što se otišao najesti kod prijatelja Dragana, ali kriva je prva dama, naša Sanja. Zoka je za vrijeme “lockdowna” doma gotovo poludio. Nije mogao u Tač na ručak, ni na planine s Kotromanovićem, nije mogao ni na sastanak s Klemmom, kopnio je doma i Sanja to više nije mogla gledati. Kada je nazvao njihov prijatelj iz Dalmacije i rekao da ima ribe koju nitko nije htio kupiti, Zoka ga je pozvao doma, ali je Sanja poludjela i rekla da joj neće gradelama uništiti stan i da ulje štrca po zidovima. Zoka se sjetio da Dragan u blizini ima rješenje baš za takve slučajeve, pa je sa šanpjerom pod rukom otišao u Slovensku 9. Ostalo je povijest.

Ponedjeljak 28. 9. 2020.

Svijet je obišla vijest da je Draganu Kovačeviću pozlilo u Remetincu. Kola hitne pomoći prvi je primijetio uvijek budni Andrija Jarak. Slijedio ih je do bolnice i snimio kada su Dragana unijeli na hitni prijem. Prva izvješća nisu dobra. Draganovo je stanje teško. Njegov odvjetnik kaže da se ne osjeća dobro u Remetincu. Naime, Dragan je otkrio da u Remetincu još nema njegovih frendova iz Slovenske 9, nema tamburaša, Ćorić zasad tamo ne zalazi, nema ni Zoke ni akademika, nema prijateljica iz obližnje Srbije, a lovu nemaš gdje sakriti jer nema garaža. Tamo je samo Ramo kojega su uhvatili u prelasku granice bez dokumenata, lavabo i čučavac. Iza paravana.

Utorak 29. 9. 2020.

Hrvatski telekom ugledna je tvrtka u kojoj se poštuje tradicija. Danas nas je vratio u kameno doba, čisto da se podsjetimo kako su nekada komunicirali naši stari. Nebo iznad Zagreba zabijelili su golubovi pismonoše, a mali kuriri trčali su cijeli dan prenoseći poruke da su navečer ispunili hitni prijem u Traumi u Draškovićevoj, gdje su došli liječiti žuljeve. Baš je bilo romantično. Mali je problem što se nije moglo nazvati ni hitne službe, ali naši Danke Deutschland gospodarski kolonizatori tvrde da je sve to za naše dobro. E da, račune nemojte slučajno zaboraviti platiti.

Srijeda 30. 9. 2020.

Treba tim ženturačama, tim narikačama, tim ćakulonama koje vrijeđaju naše poštene muževe i stupove kakvog takvog društva stati na kraj! Sam samcat, poput nekakva viteza i branitelja naših tradicionalnih vrijednosti u kojima te ženske imaju biti kuš, Zoka je odgovorio dvjema zastupnicama, koje su na okupljalište najboljih među nama stavile natpis Ured predsjednika. Zamislite! Umjesto da su ga stavile na pročelje restorana Tač, one provociraju kao da je Zoka kod Dragana gledao brojače novca, prostitutke iz Srbije i kriminalce. To je bilo u drugoj smjeni. U njegovoj se jeo šanpjer kojeg nitko nije htio kupiti.

Četvrtak 1. 10. 2020.

Velika gužva u Kranjčevićevoj. Na stadionu NK Zagreba policija je organizirala veliki prihvatni centar za sve građane koji su poznavali, sreli ili na dalekovidnici vidjeli Dragana Kovačevića, šefa Janafa i odmarališta u Slovenskoj 9. Za to vrijeme, elitne jedinice zagrebačke policije s lopatama u rukama prekapaju vrtove okupljenih, pajserima obijaju gepeke, pregledavaju vikendice, kuckaju po zidovima njihovih stanova tražeći nova mjesta na koja je Dragan sklonio lovu. Akcija je počela čim je otkriveno da je dodatnih 4,5 milijuna kuna sakrio kod frenda da mu se nađe kada opasnost prođe.

Petak 2. 10. 2020.

Incident na Plesu. Pri rutinskoj provjeri zadržan je američki državljanin M.P. (56), trgovac avionima F-16. Vili i Krešo izjavili su da se na odlasku iz Washingtona poljubio s poznatim pacijentom Donaldom i da hitro.hr mora u izolaciju. M.P. je pokušao objasniti da je u Hrvatsku došao reći par ispraznica o nama kao faktoru stabilnosti u regiji, a zapravo je tu da nam objasni kako bi bilo baš super kada bismo milijarde potrošili na kupnju američkih aviona, ali mu nije pomoglo. Smješten je u nekadašnji klub Dragana Kovačevića u Slovenskoj 9, preuređen za prijem VIP gostiju pod sumnjom na koronu. Tamo je smješteno i par VIP državljanki Srbije, koje su se obradovale novom gostu. Nisu davale izjave za javnost, jedna je samo rekla da voli džipove, ali da se ne protivi ni avionima. 

Komentara 6

Avatar Damating
Damating
12:24 04.10.2020.

Ovaj je cijepljen protiv duhovitosti 🤨

K0
K0mentar
13:16 04.10.2020.

Kad netko zeli na silu biti duhovit..Svaki vikend ista prica,prosli put Plenki,Pupi danas Zoka..dajte nekom s boćalista da vam prokomentira tjedan uz pivicu,bit ce bar originalno.

IL
ilustrator
13:36 04.10.2020.

teško je bit "sarkastičan" kad moraš bocnut svog. teška je zadaća rvoju zadana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije