Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.08.2021. u 16:07

Može li svjetska politička zajednica, koju čini dvjestotinjak država sa svojim konkurentskim interesima, reagirati na sličan, sveobuhvatan način kao što je reagirala svjetska znanstvena zajednica koja je u rekordnom roku proizvela cjepivo protiv koronavirusa?

Komentara 3

TO
Tomisl
17:35 09.08.2021.

Bogate i industrijski jake države su jedini krivci za klimatske i ostale katastrofe , pa neka se pobrinu.

ST
sttipe
20:49 09.08.2021.

Ne. Ako nemaju kome prodat smeće neće ga proizvest. Svi smo krivi, šta nepismeniji to više!/ Šta više virujemo plaćeničkim medijima, to više!! Nismo zabranili plastiku, tako da se za svaki proizvod plaća 10 eura po gramu plastike koja ide u prodaju. Nismo fosfate zabranili, Talijani jesu 80tih prošlog stoljeća!! Nešto je rješija samo DrIvo, bitće da su ga zato i zatvorili!! Službe su se pretvorile u interesne skupine, koje misle da su nam vlasnici, ništa ne rješavaju, samo kradu, i maltretiraju ljude!! Rješenje za klimatske promjene je da svako na svitu posadi 3 stabla... Planet je u 100 godina oćelavio, ima 99% manje stabala i 6000% više auta... Svaka država ima 5% radnika koji rade za opću korist, 15% onih koji moraju radit šta rade, da sve klapa, i 80% onih koji rade štetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije