Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.12.2017. u 11:46

Plenković je Vrdoljaku omogućio gotovo 10 godina vlasti u energetskim tvrtkama

Svaka rečenica posvećena Ivanu Vrdoljaku čini se suvišnom. Čovjek je sam o sebi proljetos rekao sve.

I još garnirao na nedjeljnom izbornom Saboru HNS-a, kada je ponovno izabran za šefa te stranke. Očito nastojeći sebe uvjeriti u ispravnost vlastitih poteza koji su, ulaskom u Vladu s HDZ-om, pokopali sve ono u što je danima prije uvjeravao javnost, Vrdoljak je prikazao propagandni film u kojem je oblatio bivše partnere iz SDP-a, Most... Vrdoljak i njegov HNS, dakle, bez imalo srama napadaju i dojučerašnje saveznike, potpuno nesvjesni da su oni zadnji koji bi trebali ikome docirati. Nije problem to što je HNS odlučio koalirati s HDZ-om, problem je što je Vrdoljak razinu političke vjerodostojnosti, koja je ionako vrlo krhka, sveo na razinu patološke laži. Problem je što Vrdoljak uopće ne vidi u čemu je problem i što misli da će svojim folirantskim-lega stilom ispeglati sve obmane koje je danima puštao u eter.

Pogledajte izbore u HNS-u:

Ivan Vrdoljak
1/13

I Vrdoljak ponovno uvjerava da neće ulaziti u Vladu, ali tko mu više vjeruje? Uostalom, prodaje priče da su ga članovi HNS-a nagovorili da se vrati na mjesto predsjednika, ali kada se zna da on sve vrijeme vodio glavne koalicijske dogovore HDZ-a i HNS-a, onda je jasno da je njegova ostavka u HNS-u bila fingirana. Ona mu je omogućila medijski mir i da se iza zavjesa dogovara s Plenkovićem. Već se čuju nagađanja da bi Vrdoljak za koji mjesec u Banske dvore mogao ući kao potpredsjednik bez portfelja. Ima li on zaista ambiciju ulaziti u Vladu, onda bi to trebao učiniti odmah. Štoviše, i premijer Plenković bi na tome trebao inzistirati, a ne da Predrag Štromar i Blaženka Divjak trče Vrdoljaku u HNS po mišljenje. Uostalom, ponovna Vrdoljakova prevrtljivost sada bi se i premijeru mogla obiti o glavu jer mu je on ključni partner. U HNS-u kažu da će Vrdoljakov zadatak biti da ubrza premijera Plenkovića. U HDZ-u pak jedna struja drži da je Plenković Vrdoljaku osigurao gotovo 10 godina vladavine u energetskim tvrtkama (nije bilo smjene direktora od Kukuriku koalicije) i da mu više ništa ne treba...

Komentara 24

ZG
zgenije
18:50 19.12.2017.

Patološki lažljivac djelomična je dijagnoza. Kad je dopunimo narodnom mudrošću da tko laže taj i krade dolazimo do kompletne dijagnoze: patološki lažljivac i kradljivac. Vjetrenjače, razdjelnici, HEP...Sanader je teški amater za ovog lika.

SA
sarajevo2015
20:49 19.12.2017.

Eh, da je samo patološki lažov on je, što je mnogo gore, i patološki lopov. Ali najgore od svegaje to da niti jedna od nadležnih institucija (policija, DORH, USKOK) ne pokazuju nikakav interes ispitati osnovanost bezbrojnih afera Ivana Vrdoljaka.

JK
ja-kan
17:55 19.12.2017.

Vrdoljak je najsličniji Gargamelu iz Štrumfova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije