Naslovnica Premium Kolumne

Vrdoljak nas štiti od laži i poluinformacija... Ja vas štitim od njega

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost.
14. veljače 2018. u 14:07 16 komentara 1676 prikaza
Ivan Vrdoljak i dalje očekuje da SDP podrži inicijativu za rušenje Vlade kada krene nova sjednica Sabora
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak sazvao je konferenciju za medije kako bi progovorio o kurikularnoj reformi zbog koje se on postavio za hrvatskog mesiju te se izložio ruglu javnosti i ugrozio “uspješnu političku karijeru”...

Ivan Vrdoljak 'UVODIMO NOVI STANDARD' Vrdoljak: Zaustavljamo poluinformacije, objavit ćemo sve dokumente reformi

– Zbog poluinformacija i laži dolazi do sumnji, zato se ovako obraćamo s jasnom platformom. Želimo biti transparentni i spremni smo na komentare i kritike građana. Da imate točne informacije, a ne da se prostor zagađuje dezinformacijama o važnoj reformi poput kurikularne reforme. Od danas ćemo, što se HNS-a tiče, uvesti novi standard u hrvatsku politiku, budimo jasni i transparentni – rekao je Vrdoljak.

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost. Klijentelistička stranka koja je s jedva dva posto podrške građana u nekoliko Vlada držala konce igre i punila ministarstva i državne tvrtke ponovno "uvodi novi standard u hrvatsku
politiku". HNS i Vrdoljak uzimaju si za pravo prozivati javnost, medije i one koji im plaćaju brojne fotelje za širenje laži i poluinformacija... Dižu glas oni koji su zgadili hrvatsku političku scenu svakome tko nije član njihova klana. A evo kako je Vrdoljak pisao prije nego što je postao mesijanski reformator i sa Šeksom dogovorio sakrivanje pod Plenkovićeve skute.

 | Autor :

"Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a, ali ne mogu reći da me to nešto posebno iznenađuje. Lagala je ta družina i nakon potpisa javnog bilježnika, lagali su i nakon 7 jamstava, lagali su i kad su zaustavili reformu kurikuluma – pametnom dosta. Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim – nema preslagivanja s HDZ-om! Au revoir Božo", napisao je tada Vrdoljak.

Na istom tragu tada je bio još jedan HNS-ovac, aktualan ovih dana jer je dobio tu čast da postane hrvatski konzul u New Yorku iako ne priznaje demokratski izabranog predsjednika jedne od najmoćnijih svjetskih sila i važnog hrvatskog partnera.

" Petrov uz to što je manipulator je i ordinarni lažov. U intervjuu kaže da Vrdoljak lobira unutar HNS-a za opciju preslagivanja... Lažov!" napisao je novi konzul u SAD-u Boris Blažeković, inače diplomat sa srednjom prometnom stručnom spremom. To je taj HNS koji nas danas poziva na transparentnost i proziva zbog laži i poluinformacija. Isti ljudi, samo bez onih koji su ih sve stvorili i odgojili preko raznih stranačkih institucija ili pak na HNS-ovoj političkoj akademiji gdje se stvaraju profesionalni uhljebi spremni ugrabiti najskuplje fotelje u državnoj tvrtki ili oni malo odaniji u nekom toplom ministarskom uredu.

 | Autor :

Stranka koja bez parazitiranja jednog od dva krila SKH danas ne bi vidjela parlamenta, ministarstva, a po hrvatskom sustavu zapošljavanja ni mjesto u jednoj od "naših" državnih tvrtki, danas se postavlja kao moralna vertikala na hrvatskoj političkoj sceni. I takvi žele odgajati našu djecu u školama. Ministrica Divjak pokušava, ima ljude koji žele i znaju, no ima i Ivana Vrdoljaka i ostale HNS-ove grebatore uz koje nikakva reforma neće biti provedena...

Imao sam tu čast osobno pitati Vrdoljaka ulazi li u koaliciju s HDZ-om kad mi je ispijajući pelinkovac u svojem “tough guy” stilu rekao: Po tisuću i prvi put ponavljam, nema koalicije s HDZ-om... A ostalo smo vidjeli i stvorena je "politička stabilnost". Hoćemo li napokon postati dovoljno svjesni i slobodni da takvima kao Vrdoljak zauvijek kažemo Au revoir ili ćemo i dalje dopuštati da nam takvi mlade ljude tjeraju iz države?

Ivan Vrdoljak Iva Puljić-Šego Vrdoljak je politiku sveo na patološku laž, i to je problem Vrdoljak nije odgovorio na Karine optužbe da je teško naštetio Ini 'poruka suradnje' Vrdoljak pozvao HDZ na političku koordinaciju o političkim prioritetima u 2018. Andrej Plenković ANDREJ PLENKOVIĆ 'Vrdoljak traži sastanak sa mnom? Sastali smo se mi već dosta puta'
Mala škola financija
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Mabolimekrac
  Mabolimekrac:

  Iza ovog čovjeka stoje milijarde državnog novca koje je raznim ugovorima proslijedio privatnom energetskom sektoru. Taj dio sada vraća uslugu i drži ga iznad vode. I još ćemo se mi nagledati svega u vezi s dotičnim "veleumom"

 • Ksantipa:

  Kako vam se da gubiti vrijeme, prostor i maltretirati čitatelje o ovom čovjeku, najvećem lažljivcu u politici ikada. Zapravo on nije političar. On je politički uhljeb. U koaliciji s SDP-om je došao u sabor i na vlast, onda se prešaltao ... prikaži još!ao Plenkoviću u "Titanik vladu", koju je navodno spasio, sad je pod svoje uzeo Kurikularnu reformu,...Kaj god! Ministrice Divjak klonite ga se, jer ćete izgubiti vjerodostojnost i ugled.

 • lipica:

  Zar vi jos uvijek smatrate da ovakvim ljudima treba davati znacaj i paznju? Nazalost, to ih hrani i drzi u zivotu!