Naslovnica Premium Kolumne

Vrdoljak nas štiti od laži i poluinformacija... Ja vas štitim od njega

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost.
14. veljače 2018. u 14:07 16 komentara 1682 prikaza
Ivan Vrdoljak i dalje očekuje da SDP podrži inicijativu za rušenje Vlade kada krene nova sjednica Sabora
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Čelnik HNS-a Ivan Vrdoljak sazvao je konferenciju za medije kako bi progovorio o kurikularnoj reformi zbog koje se on postavio za hrvatskog mesiju te se izložio ruglu javnosti i ugrozio “uspješnu političku karijeru”...

Ivan Vrdoljak 'UVODIMO NOVI STANDARD' Vrdoljak: Zaustavljamo poluinformacije, objavit ćemo sve dokumente reformi

– Zbog poluinformacija i laži dolazi do sumnji, zato se ovako obraćamo s jasnom platformom. Želimo biti transparentni i spremni smo na komentare i kritike građana. Da imate točne informacije, a ne da se prostor zagađuje dezinformacijama o važnoj reformi poput kurikularne reforme. Od danas ćemo, što se HNS-a tiče, uvesti novi standard u hrvatsku politiku, budimo jasni i transparentni – rekao je Vrdoljak.

Čovjek koji je mjesecima uvjeravao porezne obveznike koji ga plaćaju, svoje dugogodišnje suradnike koji su ga stvorili, kao i tadašnje koalicijske partnere koji su mu osigurali devet mjesta u Saboru da neće ući u "Titanik Vladu", ponovno nam besramno drži moralna predavanja i poziva na transparentnost. Klijentelistička stranka koja je s jedva dva posto podrške građana u nekoliko Vlada držala konce igre i punila ministarstva i državne tvrtke ponovno "uvodi novi standard u hrvatsku
politiku". HNS i Vrdoljak uzimaju si za pravo prozivati javnost, medije i one koji im plaćaju brojne fotelje za širenje laži i poluinformacija... Dižu glas oni koji su zgadili hrvatsku političku scenu svakome tko nije član njihova klana. A evo kako je Vrdoljak pisao prije nego što je postao mesijanski reformator i sa Šeksom dogovorio sakrivanje pod Plenkovićeve skute.

 | Autor :

"Petrovljev trbuhozborac Grmoja ne prestaje lagati, pa tako ponovno širi fake news o dogovoru HNS-a i HDZ-a, ali ne mogu reći da me to nešto posebno iznenađuje. Lagala je ta družina i nakon potpisa javnog bilježnika, lagali su i nakon 7 jamstava, lagali su i kad su zaustavili reformu kurikuluma – pametnom dosta. Ja se svojih stavova, za razliku od ekipe koja je izrasla iz pokreta Željke Markić, Hrasta i Grozda, čvrsto i dosljedno držim – nema preslagivanja s HDZ-om! Au revoir Božo", napisao je tada Vrdoljak.

Na istom tragu tada je bio još jedan HNS-ovac, aktualan ovih dana jer je dobio tu čast da postane hrvatski konzul u New Yorku iako ne priznaje demokratski izabranog predsjednika jedne od najmoćnijih svjetskih sila i važnog hrvatskog partnera.

" Petrov uz to što je manipulator je i ordinarni lažov. U intervjuu kaže da Vrdoljak lobira unutar HNS-a za opciju preslagivanja... Lažov!" napisao je novi konzul u SAD-u Boris Blažeković, inače diplomat sa srednjom prometnom stručnom spremom. To je taj HNS koji nas danas poziva na transparentnost i proziva zbog laži i poluinformacija. Isti ljudi, samo bez onih koji su ih sve stvorili i odgojili preko raznih stranačkih institucija ili pak na HNS-ovoj političkoj akademiji gdje se stvaraju profesionalni uhljebi spremni ugrabiti najskuplje fotelje u državnoj tvrtki ili oni malo odaniji u nekom toplom ministarskom uredu.

 | Autor :

Stranka koja bez parazitiranja jednog od dva krila SKH danas ne bi vidjela parlamenta, ministarstva, a po hrvatskom sustavu zapošljavanja ni mjesto u jednoj od "naših" državnih tvrtki, danas se postavlja kao moralna vertikala na hrvatskoj političkoj sceni. I takvi žele odgajati našu djecu u školama. Ministrica Divjak pokušava, ima ljude koji žele i znaju, no ima i Ivana Vrdoljaka i ostale HNS-ove grebatore uz koje nikakva reforma neće biti provedena...

Imao sam tu čast osobno pitati Vrdoljaka ulazi li u koaliciju s HDZ-om kad mi je ispijajući pelinkovac u svojem “tough guy” stilu rekao: Po tisuću i prvi put ponavljam, nema koalicije s HDZ-om... A ostalo smo vidjeli i stvorena je "politička stabilnost". Hoćemo li napokon postati dovoljno svjesni i slobodni da takvima kao Vrdoljak zauvijek kažemo Au revoir ili ćemo i dalje dopuštati da nam takvi mlade ljude tjeraju iz države?

Ivan Vrdoljak Iva Puljić-Šego Vrdoljak je politiku sveo na patološku laž, i to je problem Vrdoljak nije odgovorio na Karine optužbe da je teško naštetio Ini 'poruka suradnje' Vrdoljak pozvao HDZ na političku koordinaciju o političkim prioritetima u 2018. Andrej Plenković ANDREJ PLENKOVIĆ 'Vrdoljak traži sastanak sa mnom? Sastali smo se mi već dosta puta'
POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Mabolimekrac
  Mabolimekrac:

  Iza ovog čovjeka stoje milijarde državnog novca koje je raznim ugovorima proslijedio privatnom energetskom sektoru. Taj dio sada vraća uslugu i drži ga iznad vode. I još ćemo se mi nagledati svega u vezi s dotičnim "veleumom"

 • Ksantipa:

  Kako vam se da gubiti vrijeme, prostor i maltretirati čitatelje o ovom čovjeku, najvećem lažljivcu u politici ikada. Zapravo on nije političar. On je politički uhljeb. U koaliciji s SDP-om je došao u sabor i na vlast, onda se prešaltao ... prikaži još!ao Plenkoviću u "Titanik vladu", koju je navodno spasio, sad je pod svoje uzeo Kurikularnu reformu,...Kaj god! Ministrice Divjak klonite ga se, jer ćete izgubiti vjerodostojnost i ugled.

 • lipica:

  Zar vi jos uvijek smatrate da ovakvim ljudima treba davati znacaj i paznju? Nazalost, to ih hrani i drzi u zivotu!