Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ

'Vrdoljak traži sastanak sa mnom? Sastali smo se mi već dosta puta'

Andrej Plenković
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
18.12.2017.
u 12:54

'Ono što je meni važno je trenutna situacija, a to je da s HNS-om surađujemo jako dobro'

- Vrdoljak traži sastanak sa mnom? Sastali smo se mi već dosta puta. Nisam znao da sad moramo ići preko medija za sastanke. Naravno da ćemo se sastati. Koliko mi je poznato, nakon održanog sabora HNS-a, oni su se konsolidirali i normalno da ćemo kao koalicijski partneri razgovarati - rekao je danas Andrej Plenković u Zagrebu, dodavši da promjena u sastavu Vlade neće biti, a da ambicije da Vrdoljak želi biti dio Vlade nije detektirao.

- Ono što je meni važno je trenutna situacija, a to je da s HNS-om surađujemo jako dobro. Angažman potpredsjednika Vlade i ministrice koja nije članica stranke, ali je iz njihove kvote je na crti programa Vlade i s time ostvarujemo sve što je dobro za Hrvatsku. Stabilnost institucija je preduvjet za reforme - rekao je Plenković.

>> Na 15. Saboru HNS-a Ivan Vrdoljak izabran za predsjednika stranke

Andrej Plenković
1/12

 

 

Komentara 26

Avatar zajutrak
zajutrak
14:21 18.12.2017.

Vrdoljak je kameleon , nestručan i vrlo nezgodan politikant , ne političar, jer to nije... Plenković se ne bu dal ucjenjivati od njega, i tu bi moglo biti nezgodacije :)

Avatar rubinet
rubinet
13:17 18.12.2017.

Plenkoviću..glasao sam za tebe kako bi pročistio i očistio hrvatski politički prostor od takovih ,a ne da bi ga kontaminirao

ME
Meter
13:23 18.12.2017.

Ko prst i nokat, pazite na zanoktice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije