Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

Zabava za cijelu obitelj: Doznajte koje filmove možete besplatno pogledati, ako ste korisnici A1 TV usluge

A1 Hrvatska
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/9
16.04.2020.
u 09:38

Nakon besplatnih giga za privatne i poslovne mobilne korisnike, u ponudi Osnovnog paketa TV usluge dostupni su svi dječji TV kanali, ukupno njih 14, te vrhunski filmski i serijski sadržaji na CineStar TV Premiere 1 te MTV Dance International i MTV Hits International u ponudi Proširenog paketa, a od 15. travnja tu je i besplatni CineStar TV Premiere 2 za korisnike Osnovnog te MTV Music 24 i MTV Rocks International za korisnike Proširenog paketa.

Jeste li znali da se Dubrovnikom prije dvije godine u brodu provozao i Richard Lavljeg Srca? Zvijezde filma 'Robin Hood: Origin' Jamie Foxx, Jamie Dornan i Taron Egerton snimali su taj filmski spektakl u Hrvatskoj. Posljednja scena filma snimala se u Posatu u kojem je filmska ekipa zapalila scenografiju, odnosno 'drvene' kućice koje su predstavljale domove stanovnika Nottinghama. Foxx je tijekom boravka u Dubrovniku obilazio restorane, pio vina i uživao u pogledu iz vile Šeherezada u kojoj je odsjeo. Film se, osim u Dubrovniku, snimao i u Istri, u malom gradiću Završje, koji je bio nominiran za najljepšu filmsku lokaciju. Taj spektakularni film moći ćete pogledati potpuno besplatno Na CineStar TV Premiere 2, 17. travnja u 18:30 sati. Ova filmska adaptacija predstavlja legendu kao mračnog i kompleksnog junaka kaotičnog grada koji očajnički treba vlastitog heroja. Ovo je akcijska pustolovina za naše doba i Robinova prva pobuna protiv korumpiranog kraljevstva s napetim bitkama, odličnom koreografijom scena borbe, odanim prijateljstvima i bezvremenskom romansom.

Jamie Dornan na setu filma Robin Hood - Origin
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

U vrijeme kad je najbitnije ostati doma zbog epidemioloških mjera u borbi protiv koronavirusa, A1 Hrvatska svojim korisnicima boravak kod kuće želi učiniti ugodnijim i jednostavnijim, stoga su im omogućili niz dodatnih pogodnosti prilagođenih svim članovima kućanstva. Nakon besplatnih giga za privatne i poslovne mobilne korisnike, u ponudi Osnovnog paketa TV usluge dostupni su svi dječji TV kanali, ukupno njih 14, te vrhunski filmski i serijski sadržaji na CineStar TV Premiere 1 kao i  MTV Dance International  te MTV Hits International u ponudi Proširenog paketa, a od 15.travnja tu je i besplatni CineStar TV Premiere 2 za korisnike Osnovnog te MTV Music 24 i MTV Rocks International za korisnike Proširenog paketa.

CineStar TV Channels, grupacija koju čini sedam televizijskih kanala koji gledateljima nude najbogatiji izbor filmova i serija, do 14. svibnja svim gledateljima A1 televizije omogućit će besplatno gledanje CineStar TV Premiere 2 kanala. CineStar TV Premiere 2 nudi najnovije ekskluzivne premijere filmskih hitova i blockbustera koje ne možete naći igdje drugdje.

Nakon Robin Hooda, slijedi film koji je zaradio više od 75 milijuna dolara, kritičari su mu bili skloni, iako je riječ o nastavku, a i kod publike je dobro prošao, a riječ je o filmu Sicario 2: Rat bez pravila (Sicario: Day of the Soldado), koji možete pogledati 18. travnja u 21 sat na CineStar TV Premiere 2. Ovaj uzbudljivi akcijski triler pokreću dvojica anti-junaka koji kreću duboko u nemilosrdni pogranični svijet trgovine drogom i američke vanjske politike. I u ovom nastavku gledamo oskarovca Benicia Del Tora, kao tajanstvenog bivšeg odvjetnika, sada ubojicu Alejandra, i operativca CIA-e Matta Gravera, kojeg u borbi protiv kartela ponovno utjelovljuje Josh Brolin.

Jamie Foxx u Dubrovniku se odlično zabavljao dok je snimao Robin Hooda
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Dan kasnije, u nedjelju 19. travnja u 18:30, mlađi će se članovi obitelji odlično zabaviti uz veliki književni hit koji je obarao rekorde na kinoblagajnama - Poslije svega (After). Film se temelji na istoimenom bestseleru autorice Anne Todd, koji je postao velika senzacija nakon što je počeo kao zafrkancija na platformi Wattpad, kao priča u kojoj je glavni lik nadahnut pjevačem Harryjem Stylesom iz grupe One Direction, čiji je spisateljica veliki obožavatelj. Australska glumica Josephine Langford i britanski glumac Hero Fiennes Tiffin preuzeli su glavne uloge ljepotice Tesse Young i tajanstvenog Hardina Scotta o ovoj seksi romansi radi koje u iščekivanju novog nastavka gore društvene mreže diljem svijeta.

I najmlađi će doći na svoje uz epsku avanturu Kuća magičnog sata (The House With A Clock In Its Walls),  koja je na rasporedu 26. travnja u 18 sati. Ova čarobna pustolovina priča je o desetogodišnjem dječaku Lewisu koji je primoran živjeti sa svojim ekscentričnim ujakom (Jack Black) u jezovitoj staroj kući s misterioznim satom. Dok se privikava na novi život, Lewis će slučajno probuditi mrtve u uspavanom gradiću u koji se preselio i tako odjednom oživjeti svijet čarobnjaka i vještica. Film se temelji na prvom romanu omiljene serije dječjih knjiga Johna Bellairsa.

Zvijezde filma Sicario: Day of the Soldado, Benicio Del Toro, Isabela Moner i Josh Brolin
Foto: PA/Pixsell

Što se tiče sportskog sadržaja, s obzirom na to da je najelitnije europsko natjecanje UEFA Liga prvaka zaustavljeno u osmini finala te se trenutačno ne zna kada će se nastaviti, za travanj korisnici neće snositi trošak naknade PlanetSport paketa. To se odnosi na A1 TV korisnike, uključujući usluge B.neta i satelitske televizije, kao i Xplore TV korisnike. Iz A1 poručuju da aktivno prate razvoj situacije te će o svemu na vrijeme obavještavati korisnike.

Sadržaj omogućio A1 Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije