Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ UDOBNOSTI DOMA

Ovih dana čekanje u redovima pretvorite u uživanje na trosjedu

Hrvatska pošta
Foto: Hrvatska pošta
1/3
04.04.2020.
u 08:00

Idealno mjesto za shopping ovog proljeća je vaš trosjed

Uz nepredviđenu situaciju koju nam je donijela pandemija korona virusa, Hrvati se polako moraju naviknuti na drugačiji životni stil. Još donedavno nam je bilo ne zamislivo da nečega nedostaje u dućanima, a danas su redovi ispred kvartovskih dućana najnormalnija stvar. S pojačanim oprezom dolazi strah kod nekih kupaca i gomilanje zaliha, pa se često dogodi da vas u dućanu dočekaju prazne police te da gubite vrijeme u redovima za najobičniju stvar.

Frustracija zbog čekanja u redovima i nemogućnosti nabavke određenih artikala, znače jednu stvar, on line shopping nikada nije bio privlačniji.

Ako ste se odlučili prebaciti iz redova u trosjed, imamo par savjeta kako i što kupovati, da bez izlaska iz kuće sačuvate svoje zdravlje, živce i novac.

Domaće namirnice

To što naručujemo preko interneta ne znači da se moramo odreći omiljenih domaćih namirnica. Dapače, domaći proizvođači se sve više prebacuju na digitalno poslovanje tako da već danas možete iz udobnosti naslonjača naručiti proizvode iz udaljenih dijelova Hrvatske.  A domaće sezonsko voće i povrće je najbolji saveznik u jačanju imuniteta. Vrhunski proizvodi hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, Domaći med, ukusni džemovi i zimnica, ekstra djevičansko maslinovo ulje, pravi domaći čajevi i prirodna kozmetika, sve to možete naručiti on line.

Kućne potrepštine

Najdosadniji dio shoppinga je sigurno kupovina praška za rublje, sapuna, sredstva za čišćenje podova i slično. A opet, ova cijela situacija nam je pokazala da je osobna higijena i čisti dom najbolja zaštita od virusa i bolesti. Osim što nećete morati gubiti vrijeme izabirući isplati li se više prašak ili gel za rublje, nećete morati ni „tegliti“ sve po cijelom dućanu niti do automobila, za to će se pobrinuti dostava.

Briga o drugima

Foto: Hrvatska pošta

Kako ne bi riskirali svoje zdravlje, a opet omogućili svojoj rodbini, prijateljima i poznanicima koji su slabije pokretni ili ne mogu sami do trgovine, možete im sami naručiti preko interneta kućne potrepštine i dostavu na adresu ili poslati jedan od već pripremljenih paketa. Podravka i Hrvatska pošta udružile su snage i omogućile online narudžbu paketa Podravkinih prehrambenih proizvoda, uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik. U paketima se nalaze proizvodi za velike i male, upravo oni koji su prema dostupnim prodajnim podacima najtraženiji iz Podravkinog asortimana kao što su kvasac, juhe, konzervirano povrće, ribe u konzervi, dječja hrana, proizvodi za pripremu slastica i namazi.

Ne zaboravite na četveronožne prijatelje

Iako nam se nekada čini kao da razumiju sve naše probleme, naši kućni ljubimci ipak ne mare previše za koronu ni ostale probleme, pogotovo u vrijeme šetnje ili ručka. I dok ćete djeci još nekako objasniti da se moraju strpjeti za izlaske i sladolede u parku, vaši psi, mačke, papige, ribice i ostali ljubimci moraju normalno jesti i razgibavati se kao inače. Kako bi se dodatno zaštitili, nemojte čekati u redovima već naručite sve njihove potrepštine on line, od hrane do razne opreme, a ušteđeno vrijeme posvetite igri s njima.

Uredite vrt

Korona vas je zatvorila doma, a baš ste neki dan razmišljali kako je napokon došlo lijepo vrijeme i razmišljali ste o radovima u vrtu. Ili imate neki lagani popravak koji stalno odgađate jer nikada ne možete uhvatiti slobodni trenutak. Ne očajavajte, iako dućani s opremom ne rade, srećom rade web shopovi, tu je web narudžba i dostava, na nama je samo da odlučimo koje radove prvo započinjemo.

Foto: Hrvatska pošta

Rad od doma

Većina Hrvata mašta o radu od doma, topla kava uz laptop, bez obzira kakvo je vani vrijeme. Većini se ta želja ostvarila, međutim, shvatili su da osim galame klinaca i bolova u leđima nakon 8 sati sjedenja u trosjedu, treba još opreme kako se rad od doma ne bi pretvorio u 8 sati živciranja. Kako bi roditelji sigurno radili od doma i učenici sigurno učili, naručite si stalak za laptop, novi tablet ili dodatni pisaći pribor te pretvorite kutak doma u ugodni ured i mjesto za rad.

Zašto kupovati na Žutom kliku?

-   veći izbor proizvoda nego u trgovinama

-  kontrola i ušteda vremena

-  bolja ponuda i bolja cijena

-  cijeli svijet je jedan dućan

-  dostupnost više proizvoda na jednom mjestu

-  usporedivost cijena istih proizvoda

Žuti klik omogućava jednostavnu kupnju uz uštedu vremena i novca te je idealno mjesto kupnje u doba korone: jednostavna kupnja iz doma po pristupačnim cijenama - #ostanidoma. Besplatna dostava za pakete Podravke, te za narudžbe više od 300 kn na adresu do kućnog praga uz sigurnu dostava u svaki kutak Hrvatske s Paketom 24.

Sadržaj omogućila Hrvatska pošta

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije