Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

#OdSobeDoSobe nam pjeva Dominik Šušković iz OSDS benda!

OSDS
Foto: Facebook
29.04.2020.
u 18:00

Frontmen OSDS-a Dominik Šušković pjeva nam tri pjesme.

Danas nas #OdSobeDoSobe vodi OSDS! Od 18 sati na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista slušamo tri pjesme u izvedbi njihovog frontmana, Dominika Šuškovića – Sami protiv svijeta, Sad i zauvijek & Jedina.

Obzirom na situaciju u Hrvatskoj i cijelom svijetu, Dominik nas je sve pozvao na oprez i ostanak doma: „Budite odgovorni, čuvajte sebe i pazite na druge dok nam ne dođu ljepša i manje zarazna vremena“. Pridružujemo se pozivu na oprez, a ovim putem pozivamo i na sudjelovanje u našem projektu #OdSobeDoSobe. Svi glazbenici, autori, izvođači i producenti koji se žele uključiti mogu pogledati upute kako snimiti videa OVDJE. Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Damira Kedže, Giuliana, Vatre, Alana Hržice, Franke, Tončija Huljića i drugih.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da OSDS, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije