Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ostanidoma

#OdSobeDoSobe: Poslušajte nastup Ivana Puljića

Foto: Youtube screenshot
26.04.2020.
u 18:00

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Luke Nižetića, Tončija Huljića, Giuliana, Alana Hržice, Mie Dimšić i drugih.

Ovu nedjelju #OdSobeDoSobe vodi nas Ivan Puljić! Hrvatski glazbenik i katolički teolog pripremio nam je 3 pjesme – Granica sumnji, Učitelju gdje stanuješ & U tišini hrama. Na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte ove tri pjesme jednog od naših poznatih duhovnih kantautora. Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE . Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Luke Nižetića, Tončija Huljića, Giuliana, Alana Hržice, Mie Dimšić i drugih.

 

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Ivana Puljića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr , Popmix.hr , Sesvete danas , Zagreb.info i Karlovački.hr . Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija . Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave. UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahEE74
SarahEE74
18:56 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije