Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ČETVRTFINALA

Srbi o porazu Hrvatske: Odigrali su čudno, nema tu ni 's' od sporta

Srbija
Foto: Reuters
1/5
15.08.2016.
u 16:41

- Svi su tamo odigrali čudno. Žao mi je jer tu nema ni "s" od sporta. Ali neću trošiti riječi na to. Neka se time bave oni koji su to napravili, mi se time ne bavimo - rekao je kapetan Živko Gocić

Hrvatska reprezentacija u vaterpolu jučer je iznenađujuće izgubila od Francuske (8:9) na Olimpijskim igrama u Riju. Naši su vaterpolisti tako izbjegli Srbiju u četvrtfinalu te će igrati protiv Brazila. Takav su rasplet komentirali u srbijanskoj reprezentaciji.

- Svi su tamo odigrali čudno. Žao mi je jer tu nema ni "s" od sporta. Ali neću trošiti riječi na to. Neka se time bave oni koji su to napravili, mi se time ne bavimo - rekao je kapetan Živko Gocić, dok je Andrija Prlainović dodao:

- Ovo nije prvi put da se ovo događa u zadnjem kolu. Valjda su pogrešna pravila jer se to dogodilo i prošle godine na Svjetskom prvenstvu. Ali nećemo o tome razmišljati.

>> Hrvatska razočarala mlakim pristupom, Francuska upisala povijesnu pobjedu!

Komentara 79

Avatar Matija22
Matija22
17:29 15.08.2016.

ovako će srbi imati bar neku medalju na olimpijskim igrama zahvalite hrvatskoj , ovako bi vas razbili odmah i nebi imali niti jednu medalju na olimpijskim igrama ovako imate šansu za broncu ili srebro naravno zlato je naše

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:27 15.08.2016.

Najbitnije je da Kosovo ima zlato! Srbi na aparatima! Daju 150% snage jer im je Vučić rekao da se ne vračaju u Srbiju bez zlata!

DU
Deleted user
18:36 15.08.2016.

Dovoljno se vratiti 4 gonine unatrag pa pogledati kako se Srbi sportski pustili Crnogorcima tako da Hrvatska ispadne. Ovo nije ni blizu te svinjarije jer nitko nije zakinut. https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Men%27s_European_Water_Polo_Championship

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije