Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijske igre

SAD pobijedio Španjolsku 82:76 i plasirao se u finale

SAD - španjolska, košarka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.08.2016.
u 23:20

Amerikance su do pobjede predvodili Klay Thompson sa 22 koša, Kevin Durant sa 14 koševa i osam skokova, te Kyrie Irving sa 13 koševa.

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država prvi su finalisti olimpijskog turnira u Rio de Janeiru nakon što su u polufinalu pobijedili Španjolsku 82-76.

Branitelji naslova iz Pekinga i Londona vodili su od prve do zadnje minute i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno. Aktualni europski prvaci su sredinom druge trećine smanjili na tri koša minusa, a u trećoj četvrtini na minus 5, no to je bilo sve. 

Amerikance su do pobjede predvodili Klay Thompson sa 22 koša, Kevin Durant sa 14 koševa i osam skokova, te Kyrie Irving sa 13 koševa. U španjolskim redovima najefikasniji su bili Pau Gasol sa 23 koša i osam skokova, te Sergio Rodriguez sa 11 koševa.

U drugom polufinalu sastaju se Srbija i Australija.

>>Francuska tri sekunde prije kraja zabila za pobjedu nad Njemačkom i ušla u finale

Komentara 19

JE
jevticdr1
02:49 20.08.2016.

braćo hrvati mislim ad vam je sada lačše, izgubili ste ipak od olimpiskog pobednuka.

Avatar narozi
narozi
03:32 20.08.2016.

Dali VL zna da Su Srbi u finalima haha Nista

CR
crobalkanium
04:25 20.08.2016.

Koji pacijenti..... Napisite da je Australia izgubila od Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije