Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO ZA MODRE

Sammir otkrio da nije spreman pa poslao nevjerojatnu poruku treneru Petevu!

17.08.2013., Stadion Kranjceviceva, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 6. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Sammir.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
08.02.2017.
u 20:57

- Bitno mi je samo da ne pogriješim i mislim da svi trebamo tako igrati. Da manje trčimo, a da više imamo loptu u nogama - zaključio je Sammir

Sammir je napokon zaigrao za Dinamo nakon povratka iz Kine i u 45 minuta koliko je dobio u pobjedi protiv Sileksa 4:1 uspio i zabiti.

- Sretan sam i zadovoljan zbog ove pobjede. Bila je dobra utakmica, bilo mi je lijepo igrati i odlično se osjećam ponovno u dresu Dinama. Naravno da sam posebno sretan zbog gola na kraju - rekao je Sammir pa dodao:

- Sve je bilo dobro, ali moram reći da nisam još skroz spreman. Treba mi još nekih 15-20 dana i mislim da ću onda biti potpuno spreman.

Sammir smatra da bi igrači Dinama trebali - manje trčati.

- Bitno mi je samo da ne pogriješim i mislim da svi trebamo tako igrati. Da manje trčimo, a da više imamo loptu u nogama - zaključio je Sammir, prenosi Goal.

I dok se momčad priprema u Turskoj, u Zagrebu ih čeka Soudani koji nije dobio vizu nakon povratka s Afričkog kupa nacija.

- Šteta što nisam sa svojim suigračima na pripremama, ali zbog tehničkih razloga odnosno dugotrajne procedure oko vize to nije moguće. Fizički sam spreman i sretan sam što sam ponovno u Zagrebu . rekao je Soudani.

Osvrnuo se Soudani i na Sammira...

- Da, pričao sam s njim prije nego što je dolazio u Dinamo. Održali smo prijateljske odnose i dok je bio u Španjolskoj i Kini. Sretan sam što se vratio, dobar je nogometaš, pomoći će nam da osvojimo naslov prvaka i kad sam tek dolazio u Zagreb, prvi mi je pomogao prilikom adaptacije.

Za nešto više od tjedan dana kreće HNL...

- Smatram da je posljednja jesenska utakmica u Splitu protiv Hajduka (1:0) bila prekretnica. Ta pobjeda dala nam je veliku nadu i siguran sam da ćemo osvojiti naslov prvaka na kraju sezone. Suigrači su vrlo dobro odradili pripreme, svakodnevno se čujem s Machadom i Markom Marićem, kažu mi da je atmosfera u momčadi sjajna - rekao je Soudani.

>> Sammir pokazao da će biti pojačanje, zabio u prvoj utakmici nakon povratka u Dinamo!

Komentara 7

IL
ilijan
21:12 08.02.2017.

Ajmo Dinamo po novu titulu!

LU
lukivoda
01:14 09.02.2017.

počela je podmukla hračkaona po Samiru od piskarala koji samo šire mržnju prema Dinamu

Avatar cluesblues
cluesblues
23:02 08.02.2017.

kak on to misli "manje trcat"? danas se igra brz i izrazito trkacki nogomet koji je i tehnicki zahtjevan ali i atletski - i bez dugog "drzanja lopte u nogama"...totalno suprotno samirovoj viziji nogometa...nadam se da bu mu petev to objasnil, inace nebu puno koristi od njega....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije