Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor na 2,5 godine

Robert Jarni novi trener mađarskog Pécsa

24.12.2012., Split - Robert Jarni, bivsi nogometni reprezentativac i buduci trener juniora Hajduka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.11.2014.
u 21:30

Uprava mađarskog prvoligaša očekuje od Jarnija da izvuče momčad iz opasne zone.

Robert Jarni novi je trener mađarskog prvoligaša Pécsa. Jarni je potpisao ugovor na dvije i pol godine, a za pomoćnika je uzeo Sašu Glavaša, koji je do jučer radio u Hajdukovoj omladinskoj školi.

Bivši hrvatski reprezentativac dosad je vodio Hajduk, Istru i Sarajevo. Uprava mađarskog prvoligaša očekuje od Jarnija da izvuče momčad iz opasne zone.

Pécs nakon 14 kola ima deset bodova i na 14. su mjestu (od 16 momčadi), a posljednjih su pet utakmica izgubili.

>> Otkrijte koji je Hrvat među najgorim kupovinama Reala u povijesti!

Ključne riječi

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
16:26 22.11.2014.

Od loseg igraca tesko se postaje dobar trener .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije