Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut derbi

VIDEO BBB napali golmana i predsjednika Nacionala: 'Ovo je užas, što nekome mora biti u glavi da udari igrača'

Futsal Dinamo - Nacional
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
30.03.2016.
u 23:44

Predsjednik Nacionala Ivica Đolo, koji je bio smješten na tribini, burno je protestirao zbog jedne odluke suca, što mu nije bilo prvi put na utakmici, a to je za nekolicinu BBB-a bio dovoljan povod da fizički nasrnu na njega.

Dugo se iščekivao futsal spektakl u dvorani II Doma sportova između Dinama i Nacionala, ali završio je neslavno – fizičkim sukobom na tribinama, ali i na terenu. Naime, u posljednjoj minuti prvog dijela, pri vodstvu hrvatskog prvaka 2:0, predsjednik Nacionala Ivica Đolo, koji je bio smješten na tribini, burno je protestirao zbog jedne odluke suca, što mu nije bilo prvi put na utakmici, a to je za nekoliko BBB-a bio dovoljan razlog da fizički nasrnu na njega.

Prvo je došlo do verbalne konfrontacije, a kada su ustali i Đolini prijatelji, poletjele su šake. Na to je reagirala nešto veća skupina boysa, krenuli su u obračun, a Đolo je prvo pobjegao na teren, a zatim i izvan dvorane. Tada je nastao opći kaos, navijači su utrčali i na teren, a jedan od njih brutalno je udario vratara Nacionala Ivana Pavlića te odmah, valjda shvativši kakvu je glupost napravio, pobjegao iz dvorane. Igrači Nacionala otrčali su u svlačionicu, a daljnje izgrede prekinule su vođe BBB-a koje su brzo smirile najratobornije, objasnivši im da incident nikome nije u interesu.

POSLJEDNJA VIJEST...Futsal Dinamu pred opasnim sankcijama, prijeti im izbacivanje iz svih natecanja. Navijaci su kao clanovi kluba izazvali nevidjeni skandal u hrvatkom sportu.

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016

– Ovo je užas, za ovo nema opravdanja. Ne znam što bih vam pametno kazao, nema ništa gore nego kad netko na terenu bude udaren. Ne znam što nekome mora biti u glavi, što mu to mora biti okidač da udari igrača. I to nekoga tko to ničim nije izazvao – rekao je trener Futsal Dinama Mićo Martić i dodao:

– Međutim, ne mogu shvatiti ni čelnika Nacionala koji dođe na tribinu i onda se tako ponaša, provocira. No, ponavljam, nikakvih opravdanja nema. Samo se nadam da nitko nije teže stradao.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Futsal Dinamo se ogradio od incidenta, iz kluba su nam rekli da im je žao zbog svega, nadaju se da su svi dobro, ali da se ovdje radi o pojedincima koji su naštetili i samom klubu.

Policija je u izvješću napomenula da nije došlo do tučnjave masovnih razmjera te da nema teže ozlijeđenih, dok je delegat napomenuo kako su igrači obje momčadi bili korektni prije i poslije prekida.

– Ovo je katastrofa, žalosno je da se takvo nešto dogodi na utakmici. Prvo je napadnut predsjednik, a onda je naš vratar zaista nokautiran, netko ga je udario s leđa i to pošteno. Pao je na pod, u prvom trenutku nije znao gdje se nalazi. Reagirala je i hitna pomoć, poslije je on došao k sebi, ali ima modricu na licu, rekao nam je proslavljeni futsal nogometaš, a sada pomoćni trener Nacionala Kujtim Morina pa nastavio:

– Ambijent je do tada bio odličan, utakmica vrhunska, ali ovo je sve pokvarilo. Igrači Dinama bili su korektni, ali nije više imalo smisla nastaviti susret jer su naši igrači u svlačionici bili u strahu. Žalosno je da će futsal ponovno na naslovnicama biti prvenstveno zbog loših stvari.

Dinamo sada očekuje kazna, a o svemu će odlučivati disciplinski sudac.

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016

POSLJEDNJA VIJESTPolicija zatvorila dvoranu i nikog ne pusta van dok ne dodje pojacanje da identificiraju napadace.

Posted by Nacional Zagreb FC on 30. ožujka 2016

>>Futsal Dinamo: Možemo do pobjede! Nacional: Mi ćemo dominirati

Komentara 113

ZG
zgrio
22:12 30.03.2016.

Bilo je pitanje dana kada će huligani pokazati pravo lice. Sav novinarski trud dizanjem u nebesa sada pada u vodu. Kako će Flak ovo sada uljepšati ?

CU
cungalunga
21:55 30.03.2016.

hvala Bogu da ne dolaze na utakmice pravog Dinama, ne bi vidjeli Lige prvaka a ovako ulazimo trecu godinu zaredom

AN
ANTIkomunist55
21:55 30.03.2016.

huligani nista drugo... to treba sve u samnicu pa ce vidjet hoce li u teren uc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije