Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE SRAMOTA'

Platini nakon nereda u Beogradu: Nametnut ćemo sankcije

Michel Platini
Foto: Federico Gambarini/DPA/Pixsell
18.10.2014.
u 11:12

- Ono što se dogodilo na utakmici između Srbije i Albanije je sramota. Najvjerojatnije ćemo nametnuti sankcije. Čekamo izvještaju suca, delegata te sigurnosnih dužnosnika koji su posebno poslani na tu utakmicu visokog rizika - rekao je Platini.

Predsjednik Uefe Michel Platini rekao je jučer u Parizu da će najvjerojatnije uslijediti sankcije nakon nereda na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu.

- Ono što se dogodilo na utakmici između Srbije i Albanije je sramota. Najvjerojatnije ćemo nametnuti sankcije. Čekamo izvještaju suca, delegata te sigurnosnih dužnosnika koji su posebno poslani na tu utakmicu visokog rizika. Nakon toga će Disciplinska komisija donijeti odluku. To je neovisno tijelo i samostalno će odlučiti - rekao je Platini koji je predstavio svoju knjigu Razgovarajmo o nogometu.

Platini je oštro kritizirao i predsjednika Fife Seppa Blattera za kojega kaže da više ne služi nogometu.

- Sepp više nije predsjednik Fife. On jest Fifa. Nitko ne smije koristiti nogomet nego mu služiti - rekao je Platini koji se (još) neće kandidirati za predsjednika svjetske nogometne organizacije.

>> Srbija i Albanija igraju novu utakmicu pred praznim tribinama?

Komentara 11

NT
nije_to_samobor
11:54 18.10.2014.

Nogometni savez srbije moli boga da ih izbace iz daljeg natjecanja inače će morati ići "na igranku" u Tiranu :)

L0
luena 01
11:46 18.10.2014.

Predsjednik Uefe kritizira predsejdnika Fife a jedni i drugi ste krivi... da vama nije samo do novc vi bi obje utakmice Srbije i Albanije odradili na neutralnom mjestu u neutralnoj drzavi bez jednih i drugih navijaca ... Ako treba ii pred praznim tribinama ,ali ne..lova -lova do krova a sigurnost i fair play na zadnjem mjestu...

MN
Mister No 978
11:45 18.10.2014.

Treba nam zabraniti takmicenja 2 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije