Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće se nastaviti

Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.10.2014.
u 21:46

Srbijanski mediji pišu kako je danas došlo do incidenta jer je skupina navijača Albanije ispred stadiona došla sa šalovima Oslobodilačke vojske Kosova

Večeras su se u Beogradu, u sklopu nogometnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo, sastali Srbija i Albanija, a taj je sraz proglašen susretom visokog rizika. Prema preporuci Uefe, na tom susretu nije trebalo gostujućih navijača, iako je nešto Albanaca stiglo do glavnog grada Srbije. 

Srbijanski mediji pišu kako je tijekom danas došlo do incidenta jer je skupina navijača Albanije došla ispred stadiona sa šalovima Oslobodilačke vojske Kosova, a ti rekviziti su im zaplijenjeni. Također, dodali su kako je 45 Albanaca zadržano u zračnoj luci "Nikola Tesla", ali su na intervenciju vlasti ipak pušteni prema stadionu.

Nažalost, ni sama utakmica nije prošla bez izgreda, u 41. minuti sudac je igrače poslao u svlačionicu. Naime, iznad stadiona pojavila se bespilotna letjelica na kojoj je bila albanska zastava i poruka na kojoj je bila karta velike Albanije i male Srbije, a igrač Srbije Stefan Mitrović uspio je to skinuti. Albanskim igračima to se nije svidjelo pa su nasrnuli na njega i došlo je do međusobne tučnjave. Na teren su tada utrčali i neki navijači i započeli obračun s gostujućim igračima pa je sudac prekinuo utakmicu. 

U početku se vjerovalo da će se susret ipak nastaviti, igrači Srbije nakon stanke od 20 minuta izašli su na teren, ali odlučeno je kako nastavka neće biti. Na redu su Uefa i ostale institucije koje će odrediti koga i na koji način kazniti.

>>U Beogradu uhićen Orfi Rama, brat albanskog premijera!

>>Srbi na stadionu spalili zastavu NATO saveza, slika obišla svijet

>>Izbornik Albanije: U Srbiji se pale albanske zastave, igrat ćemo u atmosferi linča

Ključne riječi

Komentara 271

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:35 14.10.2014.

Sretno Albaniji, nadam se da će se još jednom pakazati večeras slika Srbije svijetu!

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:46 14.10.2014.

Sretno Albaniji, nadam se da će pobijediti. Albanci su svojim dolaskom u glavni grad pokazali po tko zna koji put odvažnost i hrabrost, zaslužuje divljenje. Ali isto tako moram komentirati ovaj naziv zračne luke, Nikola Tesla, kako ti ljudi vole nešto što je tuđe, svojataju tuđeg čovjeka, koji je bio samo jedan jedini put u srbiji, pa to je strašno.

BH
bijela_hrvatska
19:57 14.10.2014.

Ma naravno,nisu Srbi ništa krivi..to ih opet provociraju drugi samo...gdje bi oni..ni mrava ne bi zgazili..(moš mislit)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije