Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brige za Kovača

Mandži stradao gležanj, Perišić dolazi na okupljanje reprezentacije

Ivan Perišić
Reuters (Ilustracija)
19.03.2015.
u 09:00

Izostanak Perišića bio bi najveći udarac za Niku jer je Omišanin u kvalifikacijama za EP bio njegov najbolji čovjek

Atletico Madrid potvrdio je kako je kod Marija Mandžukića u pitanju distorzija gležnja, zbog koje je morao napustiti igru u utakmici Lige prvaka protiv Bayera u 83. minuti. Na žalost, ozlijedio se još u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela...

Izbornik Kovač strepi, jer Mandžo je protiv Norvežana trebao biti udarna špica, a sada je to iznenada postalo viseće...

Neizvjesno je i sa stanjem Ivana Perišića, zbog kroničnih problema s aduktorom. Ivanova ozljeda, koja ga je na mjesec dana već bila izbacila iz stroja, nije posve zaliječena i strahuje se da bi ga povratak punome opterećenju mogao ponovno skupo koštati.

Ivan Perišić zaželio se nogometa, osobito je privržen reprezentaciji i ima veliku želju zaigrati protiv Norvežana. On će se u nedjelju pojaviti u Zagrebu na okupljanju i početi s tretmanima kod fizioterapeuta reprezentacije u koje ima najviše povjerenja. Perišić se nada da bi ga oni mogli osposobiti za nastup protiv Norveške.

Izostanak Perišića bio bi najveći udarac za Niku jer je Omišanin u kvalifikacijama za EP bio njegov najbolji čovjek. U tri nastupa (Bugarska, Azerbajdžan, Italija) postigao je tri pogotka.

>>Mandžo zabrinuo Kovača, Atletico objavio rezultate pretraga

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije